Vivus

Vivus er en populær låneudbyder inden for kviklån. Her kan du låne penge hurtigere end nogensinde før, og det er lige præcis derfor, at Vivus.dk i dag er blandt de mest populære långivere. De samler tilsyneladende på glade kunder, da de scorer over 9 på Trustpilot, hvilket må sige at være enormt godt for deres omdømme og en blåstempling uden lige.

Ansøg om Lån her

Med Vivus.dk har du mulighed for at stifte et hurtigt lån, hvis du står og mangler penge lige nu. Det er koncernen 4finance, som står bag online låneudbyderen – og her er tale om en virksomhed, som har stor erfaring med udlån af penge. Med Vivus.dk har de kastet sig over kviklån, som oplever stigende interesse. Det er med god grund, at kunderne synes om denne populære kviklånudbyder, da du kan låne penge helt gratis, hvis det er første gang, du låner. Med et hurtigt lån, som du får tilbudt hos Vivus.dk, kan du få penge mellem hænderne på rekordtid. Her rammer de et behov hos rigtig mange danskere, som måske ikke ønsker et længerevarende lån, som forfølger dem i flere i år. Med Vivus.dk kan du låne penge i op til 30 dage, og det er noget af det nemmeste at komme i nærheden af. Der er naturligvis gældende procedurer og kriterier, der skal efterkommes, men ellers er det virkelig et godt lån, som mange har taget til sig.

Det er en stabil og rentabel virksomhed, der står bag Vivus.dk, hvilket betyder, at det er et seriøst foretagende, som tager sig af sine kunders behov. Låner du penge hos Vivus.dk, kan du få dækket mindre lånebehov, som hvis du fx mangler til huslejen en måned eller måske en flybillet sydpå. Så er du ude efter et nemt og hurtigt lån, er Vivus.dk måske løsningen for dig – især hvis det er helt korte lån, som hurtigt er ude af verden.

Lån 4.000 kroner helt gratis

Hvis du ønsker et kortfristet lån, er det her et af de absolut bedste tilbud på markedet. Du kan låne op til 4.000 første gang, du låner. Du betaler altså ingen renter overhovedet, og du har pengene i 30 dage. Det er en utrolig god service, som er svær at sige nej til, hvis man lige mangler lidt penge og ikke kan låne af mor, far eller vennerne. Du har mulighed for at låne så lidt som 100 kroner – og du kan låne helt op til 10.000 kroner. Det er dog kun max 4.000 kroner, du kan låne uden renter og kun første gang. Du kan låne mere og mere, des flere gange du låner, men altså max 10.000 kroner.

Med Vivus.dk har du altid mulighed for at optage et kviklån. Du skal have betalt dit lån af, før du kan tage et nyt, og du har mulighed for at forlænge din periode til mere end 30 dage, hvis du har behov for det. Vivus.dk er en pioner på dette område, hvilket virkelig er at kommet forbrugerne til undsætning. Slut med dyre lån, som du skal afdrage på i flere år. Du får bare et nemt lån hos Vivus.dk, og så har du til det, du lige står og mangler. Nemmere bliver det ikke.

Sådan låner du penge hos Vivus.dk

Har du allerede besluttet dig for, at det skal være Vivus.dk, der skal låne dig penge til det, du lige mangler penge til, så klikker du dig bare ind på deres hjemmeside, som er ufattelig nem at overskue. Det er lige så simpelt som deres lån, hvilket er hele pointen med Vivus.dk. I en verden, som kan være ganske kompliceret, er det rart at se, at der er taget højde for, at platformen er lettilgængelig, så forbrugerne hurtigt kan få deres penge.

Du skal først oprette en profil på Vivus.dk, hvilket tager ca. 1 minut. På din profil, som du fremover kan logge ind på og se dine låneoplysninger, kan du altid gå tilbage til, hvis du ønsker at låne igen. Du slipper derfor med alt bøvlet med at udfylde alle dine oplysninger igen. Der er ganske få trin, der skal udfyldes, før du kan sende din ansøgning; CPR.-nr., bankdetaljer, indkomst, udgifter for den kommende måned samt din mailadresse.

Når du har udfyldt disse, kan du sende din ansøgning. Du får svar allerede 1 minut efter, og bliver du godkendt til at optage et kviklån, skal du bare skrive under på din låneaftale med dit NemID. Der foretages en kreditvurdering af dig på baggrund af de angivne oplysninger, hvilke kan medføre et afslag. Du skal nemlig være fyldt 20 år, dansk statsborger, og så må du ikke være registreret i RKI. Bliver du vurderet kreditværdig, har du alle muligheder foran dig. Vælger du at skrive under på aftalen, har du dine penge på din konto allerede godt 10 minutter efter. Det er en kort proces og virkelig god service.

Penge her og nu

Vivus.dk er det perfekte kviklån til dig, der skal bruge penge med det samme. Står du akut og mangler penge til hvad som helst, kan du låne 4.000 kr. helt gratis første gang og betale næste gang, du får løn. Mere attraktivt bliver det bare ikke. Du kan altså ansøge, når det passer dig, og du får svar i løbet af 1 minut. Alt i alt tager det ca. 13-14 minutter, fra du sætter dig ned og begynder at oprette din profil, til du har pengene på din konto. Det er branchens hurtigste ekspedition. Det er et ganske sikkert og tryghedsskabende system, hvor dine data bliver behandlet via en krypteret forbindelse. Der er derfor ingen, der kan misbruge din oplysninger.

Med dette unikke kviklån rammer Vivus.dk et stort kundesegment, som nogle gange kan befinde sig i en situation, hvor de mangler lidt midler til at kunne klare sig for. Det kan også være lidt penge til en ferie eller en cykel, hvilket er helt underordnet, da der absolut ikke er nogen, der blander sig i, hvad pengene skal bruges til. Det er helt din sag.

Konklusion

Sonderer du terrænet for hurtige lån, som er billige og troværdige, så må Vivus.dk være det bedste bud på markedet. Det er så simpelt at låne penge, og når det så ovenikøbet er gratis at låne første gang op til 4.000 kroner, er det svært at sige nej tak. I takt med at du låner flere gange, har du mulighed for at låne større beløb – op til 10.000 kroner. En af de andre gode ting ved lånet er, at du hurtigt er din gæld kvit. Har du behov for hurtige penge, er det her en gylden mulighed, hvor du ikke binder dig til noget, som din økonomi skal tilpasse sig til over en længere årrække.

Du finder ikke et bedre kviklån på markedet, hvor der ellers er krig om kunderne. Her vinder Vivus.dk stort terræn med et ”gratis” lån. Med en bedømmelse på over 9 på Trustpilot er det klart og tydeligt, at Vivus.dk tilbyder noget, forbrugerne kan lide. Der er ikke meget, der er gratis i denne verden – og når det så er penge, er det klart, at det bliver populært. Hvis du vil have et hurtigt og gratis lån, så er Vivus.dk helt sikkert det rette sted for dig.

Ansøg om Lån her