Forbrugslån

Vi har sammenlignet markedet for dig – ansøg uforpligtende her!

Lånebeløb: 10.000 - 300.000 kr

Rente: 2,95 - 24,99 %

Min. alder: 18 år

Ansøg her

- Annonce -
Renteeksempel:
Lån på 100.000 kr. over 5 år har en samlet omkostning på 52.593 kr. Samlet tilbagebetaling: 152.593 kr
Debitorrente: 7 %
ÅOP: 7,19 %
Etableringsgebyr: 1.060 kr.
Terminsgebyr: 0 kr.
Faktura gebyr: 0 kr.

Lånebeløb: 5.000 - 300.000 kr

Rente: 3,49 - 20,95 %

Min. alder: 18 år

Ansøg her

- Annonce -
Renteeksempel:
Lån på 130.000 kr. over 8 år har en samlet omkostning på 42.268 kr. Samlet tilbagebetaling: 172.268 kr.
Debitorrente: 7,30 %
ÅOP: 7.59%
Etableringsgebyr: 1.300 kr.
Terminsgebyr: 0 kr.
Faktura gebyr: 0 kr.

Lånebeløb: 3.000 - 300.000 kr

Rente: 2,95 - 24,99 %

Min. alder: 21 år

Ansøg her

- Annonce -
Renteeksempel:
Lån på 150.000 kr. over 12 år har en samlet omkostning på 71.691 kr. Samlet tilbagebetaling: 221.691 kr.
Debitorrente: 6,70 %
ÅOP: 7,19 %
Etableringsgebyr: 3.000 kr.
Terminsgebyr: 0 kr.
Faktura gebyr: 0 kr.

Sammenlign forbrugslån

Scandilån sammenligner forbrugslån uden sikkerhed med fokus på online låneudbydere – sammenlign dem herunder.

Lån penge til forbrug – kan det overhovedet svare sig?

Som udgangspunkt vil det altid være klogest og spare op, og have penge på kontoen at anvende til forbrug, men det ved de fleste godt kan svært. Derfor kan det at låne penge være et godt alternativ.

… vi kender alle til det, at drømme om en rejse, et ur, ny computer, nyt køkken eller noget helt femte – Scandilån hjælper danskerne med at realisere de drømme!

Hvorfor tage et online forbruglån?

Online lån er blevet populære og adskiller sig banklånene, når det kommer til forbrugslån. Det er langt nemmere og hurtigere at ansøge om og få tildelt et forbrugslån på nettet end i sin bank.

Mange mennesker bryder sig ikke om, at skulle møde fysisk op nede i banken eller om at skulle sidde overfor sin bankrådgiver og forsvare hvad pengene skal bruges til. For mange er dette en privat sag, og det er lånefirmaerne på nettet enige i.

De stiller ingen spørgsmål om hvad pengene skal bruges til og gør sig ikke som moralske vogtere. At låne penge er en simpel forretning, hvor man låner penge og så længe man betaler dem tilbage til tiden, er der ikke så meget mere at snakke om.

Med udnyttelsen af moderne teknologi som internettet, smartphones og NemID (læs mere om lån med NemID længere nede), har lånefirmaerne på nettet endvidere overhalet de gamle banker med raketfart.

Det er nå nemt at ansøge om et lån, at man i de fleste tilfælde kan have pengene på ens bankkonto samme dag eller dagen efter.

Forbrugslån med lav rente

Det er svært at sige præcis hvilken rente man kan få på et forbrugslån, for det afhænger af flere faktorer. Virkeligheden er, at lånefirmaerne ofte tilbyder forskellige renter på samme lån til forskellige låntagere – baseret på hvor stærk ens privatøkonomi er.

Jo mindre risiko firmaet har ved at låne penge til dig, jo bedre rente kan du ofte få.

Noget der er vigtigt at være opmærksom på, når du sammenligner lånetilbud for at finde det lån, der billigst dækker dine lånebehov er, at det ikke altid giver bedst mening at gå efter den laveste rente på lån.

Hvordan giver det mening, spørger du måske?

Well, for bare et par år siden var renten den eneste reelle faktor man kunne sammenligne lån og lånetilbud ud fra. Da konkurrencen var og er meget høj låneudbyderne imellem, begyndte disse at konkurrere alene på en billig rente. Hvad mange forbrugere ikke vidste var, at det lån med den laveste rente ikke nødvendigvis også var det billigste lån at tage.

For at kunne tilbyde meget lave renter begyndte låneudbydere nemlig at tillægge deres lån forskellige former for gebyrer. Disse gebyrer var nogen gange så høje at det gjorde den samlede pris for et lån langt højere end hvis man valgte et privatlån med højere rente, men lavere gebyrer.

Dette gjorde det så godt om umuligt for forbrugerne at sammenligne lånetilbud på en fair måde, og det endte med at der blevet reageret fra politisk side. Den nye måleenhed ÅOP blev indført som et lovkrav, og i dag skal alle lånetilbud være behæftet med en ÅOP-angivelse.

ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent, og er en måleenhed, der modsat renten, medtager alle omkostninger ved et lån. Det gælder både renter og diverse gebyrer. Dermed er ÅOP den eneste reelle måleenhed man kan sammenligne alle lån og lånetilbud ud fra.

Hos Scandilån.com kan du naturligvis se ÅOP for alle de lån vi formidler gennem vores partnere.

Forbrugslån uden sikkerhed?

Så godt som alle forbrugslån på nettet er lån uden sikkerhed. Hvad vil det sige? For at svare på spørgsmålet må vi først lige kort forklare, hvad der menes med sikkerhed i forbindelse med lån.

Hvis du tager et banklån, vil banken ofte bede om, at der stilles sikkerhed for lånet. Dette gøres i ting af høj værdi såsom dit hus, din lejlighed eller din bil. Stiller du sikkerhed i dit hus, betyder det at banken har lov til at kræve dit hus solgt, hvis du ikke kan betale lånet tilbage.

I værste fald kan man ende med at måtte gå fra hus hjem. En meget sigende talemåde i denne forbindelse.

Årsagen til denne sikkerhedsstillelse er at der jo rent faktisk findes mennesker der af den ene eller anden årsag ikke kan betale deres lån tilbage. Det er tab for banker og låneudbydere, og da de jo er virksomheder der skal skabe overskud og tjene penge, så nytter det ikke at de sætter penge til på denne måde. Ved at kræve sikkerhed i f.eks. fast ejendom, kan banken forsikre sig imod tab.

Når online låneudbyderne ikke kræver sikkerhedsstillelse ved lån og dermed tilbyder forbrugslån uden sikkerhed, så riskerer de altså med andre ord at tabe penge i det lange løb.

Dette er faktisk én af de vægtigste årsager til at disse online lånefirmaer ofte kører med lidt højere renter end bankerne f.eks. gør. Forretningsmodellen er at det ikke gør så meget at tabe penge i ny og næ, hvis man tjener lidt mere på de enkelte lån.

Hvis du gerne vil låne penge uden at skulle stille sikkerhed, så er det helt klart forbrugslån på nettet, du skal kigge nærmere på. Er du en af dem, der allerede har optaget flere online lån, kan du med fordel se på muligheden for et samlelån, som kan være med til at give dig en bedre økonomi.