LEASY

L’easy er nok mest kendt for sine kreditlån, når skal købe hårde hvidevarer eller ny fladskærm.

 
Men med et lånebeløb på helt op til 150.000 kroner, så melder Leasy sig under fannerne med privatlån og samlelån.
Besøg Leasy

LEASY Lavrente – låneanmeldelse

Leasy er andet end bare “Peter” – der kommer med fladskærme og PC’ere ind af hoveddøren, når du lige mangler det.

  • Lån mellem 5.000 og 50.000 Kr
  • Løbetid på 12-72 mdr.
  • Fleksibel tilbagebetaling
Ansøg om Lån her

Det er muligt at lave et kontant lån hos Leasy. Lån hos Leasy er delt i 2 produkter på nuværende tidspunkt. Leasy og DER er kommet med deres lavrente lån, der har sat nye standarder for det danske online lånemarked – nu kan man låne helt ned til en på under 10 % – ikke at forveksle med ÅOP.

Kontant lån op til 25.000 med LEASY

Det er muligt at låne helt uden sikkerhed. Her tages ingen individuelle hensyn – stortset alle kan låne op til 25.000 DKK her.

  • Lån fra 5.000 DKK og op til 25.000 DKK

Ansøger du på Leasy’ laverente lån og bliver afvist, vil du blive tilbudt dette lån med en maksimal lånekredit på de 25.000 kroner.

Du behøver ikke ansøge om begge muligheder, finder Leasy ikke din kreditværdighed god nok til lavrente lånet med et maksimalt lån på op til 50.000 kroner – så anvender de dine oplysninger til det mindre lån.

Lån med lav rente op til 50.000 kr. med L’EASY

Leasy udbyder også et lavrente lån, hvor der i modsætning til lån op til 25.000 tages individuelle hensyn – din rente afhænger af deres kreditvurdering. Jo bedre din økonomi ser ud, jo bedre en rente vil du kunne opnå på lånet.

  • Lån fra 5.000 DKK og op til 50.000 DKK

Det er forsat et hurtigt lån, hvor du både får låntilbudet hurtigt, samt pengene inden for kort tid. Leasy har en lang erfaring med at sammensætte denne type af lån, og de er en af de første på markedet med lånemuligheder til en rente under 10 %.

L’EASY – et lån uden sikkerhed

Låner du penge hos Leasy stilles der ikke spørgsmålstegn ved anvendelsen af pengene, du skal ikke stille med garantier – eller stille nogen form for sikkerhed for lånet. Ansøgningsprocessen er enkel med få simple steps, du slipper for besværlige papirgange og ubehagelige spørgsmål.

Leasy udbetaler lånet uden nogen sikkerhed, det eneste du skal gøre er, at overholde jeres fælles forpligtigelser inden for rammerne i afbetalingerne – så er alle glade.

Ansøg gratis og helt uforpligtende hos Leasy

Derfor skal du vælge LEASY

  • Få hurtigt SVAR
  • Individuel RENTE – fra 9,9 %
  • Dækker fra 5.000 – 50.000 kr
  • Oplysninger behandles strengt fortroligt
  • Lang erfaring med låneansøgninger
Ansøg om Lån her