5 grunde til at du skal samle lån

5 grunde til at du skal samle lån

Har du flere mindre lån?

Måske endda afbetalingskøb, overtræk eller kreditter?

Her forklarer vi dig, hvorfor det netop kan betale sig at samle disse i et større og samlet lån.

Det er gratis

Det koster ikke noget at få lånetilbud på samlelån, det eneste du skal investere er din tid. Vi giver dig mulighed for at sammenligne lånevilkår hos en lang række banker og låneudbydere, der gerne vil hjælpe dig af med dine mindre lån.

Bemærk, at du med fordel kan anvende en finansagent som LENDME, LÅNIO, LENDO eller SCANDIBANKER, de tager din ansøgning med ud til flere banker, og præsenterer dig for det bedste tilbud. Derved lader du bankerne konkurrere om dig.

Få en lavere rente ved at samle lån

Du slipper ikke for at betale renter, men du kan reducere din ÅOP væsentligt, da mindre lån har højere renter, end hvis du binder dig i et større med længere tidshorisont.

Rentespændet går fra ca. 3% – 35% (ÅOP) på lån, hvilket efterlader muligheden for at spare mange penge hver måned, om man samlet set på flere lån ligger i den høje ende.

 

Få en længere løbetid på lånet

Mindre lån og afbetalinger er kendetegnet ved i udgangspunktet at have en kort løbetid og dertil høje renter. Vælger man at samle lånene i et større privatlån, kan få længere tid til at afdrage over.

Dog, skal du bemærke at jo længere løbetid jo dyrere bliver lånet for dig, så du skal afstemme din månedlige ydelse med dit privatbudget, hvad kan du klare at afdrage per måned.

 

Sammenlign samlelån her

Få en lavere månedlig omkostning

Ofte er det en af de væsentligste punkter for de, som er endt med flere små lån. De belaster økonomien, og skaber meget lidt eller slet ingen rum for rådighedsbeløb.

Med et samlelån, vil man med den længere løbetid opleve, at man samlet set kan reducere den månedlige ydelse væsentligt. Vi får med et samlelån genskabt privatøkonomien, så den er sund og matcher din økonomiske formåen.  

Kun en faktura

Med blot en enkelt faktura sparer du på de omkostninger, der kan være forbundet med evt. fakturagebyrer, hvilket kan løbe op i flere hundrede kroner pr. måned med flere små lån.

Desuden får du et langt bedre overblik og mindre administration, når du kun modtager en opkrævning fra bare en udbyder frem for flere.

Konklusion

Få styr på din økonomi med et samlelån

Det kan betale sig at samle sine lån, og det er et område, hvor man virkeligt kan spare mange penge, og mest af alt få ro på sin økonomiske situation.

Scandilån sammenligner samlelån, det er vores fornemmeste opgave, at sikre vores brugere de bedste betingelser, når de skal sammenlægge deres lån.

Samlelånene er uden tvivl den nemmeste måde, hvorpå man spare flere tusinde kroner om måneden. Har du lån og kreditter der hænge med høje renter og afdrag, så kan du sænke dine månedlige omkostninger væsentligt ved at samle din gæld, og på den måde genvinde kontrollen over din økonomi.

Slip af med den dyre gæld allerede i dag…

Husk at et samlelån har samme vilkår som almindelige forbrugslån, du kan hurtigt ændre afbetalingen og komme hurtigere ud af lånet, om du finder plads i økonomien til det.