Axo finans lån

Axo Finans

Axo Finans er en finansagent, der formidler alt fra mindre lån til forbrukslån og samlelån.

Axo Finans er ny i Danmark, men har været en af de toneangivende aktører i Norge og Sverige igennem mange år.

Besøg Axo Finans

Hvem er Axo Finans?

AXO er en moderne låneudbyder, i praksis betyder det, at din ansøgning vil blive sendt til flere forskellige banker og låneudbydere på samme tid.

Du behøver derved ikke, at ansøge mere end en gang, så arbejder Axo videre med Bankerne for dig!

Bankerne, de arbejder med konkurrerer for at få dig som kunde og strækker sig således lidt ekstra for at give dig det bedste tilbud.

ANSØG HER

Lån mellem 5.000 og 500.000 kroner

Axo Finans er en finansagent inden for lån uden sikkerhed. Axo opererer ved at samarbejde med mange forskellige banker, derved sikrer Axo Finans, at du får de bedst mulige vilkår ved dit forbrugerlån.

Ingen kunder er ens, derfor er porteføljen af banker også med stor diversitet.

Her kan man med en enkelt ansøgning, nemt få et overblik over ens lånemuligheder. Axo Finans findes i både Danmark, Finland, Sverige og Norge og arbejder på at tilbyde så konkurrencedygtige vilkår som muligt på forbrugslån samt samlelån i hele norden.

Axo Finans Samlelån

Axo har i mange år haft stor fokus på det produkt i skandinavien, der hedder refinansiering. I Danmark er det bedre kendt som samlelån.

Refinansiering og samlelånet er givetvis en af de enkleste måder, hvorpå man kan spare penge, hvis man er en de mange, der har flere små lån eller kreditlån.

Det er gratis og uforpligtende at ansøge hos Axo. Har du mange sådanne lån, kan du sænke dine månedlige omkostningerne betragteligt ved at samle al gæld til et nyt lån.

Axo finans Samlelån

Samlelånet står ikke alene

Axo har udelukkende fokus på udlån, selvom om de har Banker i deres portefølje som kan andet, er det en ren udlånsforretning. Alle lån er med fokus på, at du ikke skal stille sikkerhed for lånebeløbet.

Axo tilbyder ikke kun samlelånsproduktet, men spænder over mindre lån og helt op til større låne – lånerammen er fra 5.000 og op til 500.000 kroner

Axo finans forbrugslån

Axo Forbrugslån

Axo har været toneangivenden på det nordiske forbrugslånsmarked i flere år, med base fra Sverige opererer man nu i hele Skandinavien. 

Måden man kan hjælpe dig på, er via en service hvor du med blot en enkelt ansøgning på Axo’s hjemmeside, spørger alle Banker i Axo’s portefølje om et lånetilbud.

Axo tager sig af alt for dig, og lader Bankerne kæmpe om dig som kunde, for at du kan få det bedst mulige lånetilbud.

Gratis service

Sammenligning af forbrugslån og samlelån via Axo Finans er uforpligtende og medfører ingen omkostninger for dig som kunde.

Hvordan kan Axo gøre dette? 

Virksomheden modtager en kommision fra de Banker, der modtager dine låneoplysninger, derfor kan de arbejde gratis for dig.

Axo lever derfor af, at du er tilfreds med deres service! Derfor kan du være sikker på, at de forsøger at give dig de bedste lånetilbud.

Axo Anmeldelse Konklusion

Ingen tvivl om at disse agentløsninger bliver flere og flere i Danmark, og at de er til gavn for danskernes privatøkonomi. Axo er en yderst seriøs spiller på de danske lånemarked på nettet.

Ikke alene kan de via deres service udbyde bedre forbrugslån, men de kan også hjælpe dig, der er kommet i problemer pga. for mange små lån.

Samlelånet er et produkt flere burde anvende, og navnligt via udbydere som Axo Finans, der tager dine samlede pulje af lån med til flere Banker på én gang.

Kontakt Axo Finans

Nedenstående oplysninger bringer dig i direkte kontakt med Axo Finans.

Kontakt

Kundeservice på telefon 

E-mail:

Læs også
  • Trustpilot