Nordiclån

Ny og spændende låneudbyder på det danske marked

Nordiclån er en af de helt nye drenge i klassen, når det kommer til lån online og endnu engang er det LEASY der står bag et låne brand.

Der er derfor solide kræfter og stor likviditet bag den nye udbyder, som nu går benhårdt efter kunderne inden for hurtige forbrugslån. Der er rift om de mange kunder, og med endnu en spiller i branchen skærpes konkurrencen yderligere. Dette ses tydeligt på blandt andet renten her ved Nordiclån, som er en af de laveste, vi har set på markedet i dette segment. Det er rigtigt givtigt for dig som forbruger og mulig låntager, at der indimellem kommer en ny dreng i klassen, så de andre er oppe på mærkerne.

Ansøg om Lån her

Nordiclån så først dagens lys her i foråret 2016, hvilket betyder, at det altså er helt nyt. Derfor tilbyder de yderst lukrative lån med en lav rente, som er til at føle på. Du får virkelig noget ud af låne hos Nordiclån, som øjensynligt er kommet for at bide skeer med de store drenge. Alene det at det er LEASY, der står bag, er nok til at skabe respekt – og det er samtidig også et trækplaster for kunderne, som ved, at de her har med en udbyder at gøre, som trækker på mange års erfaring. Hele 25 års erfaring med lånevirksomhed må siges at være noget af et kvalitetsstempel. Nordiclån bryster sig også af at tilbyde afdragsfrie perioder, hvilket er meget oppe i tiden. Det er kun få virksomheder, som tilbyder sine kunder dette tilbud, hvilket kan tiltrække mange låntagere, der har behov for større luft i budgettet. Der er masser af fordele ved at låne igennem Nordiclån, som har lagt godt fra land og allerede har opnået stor popularitet blandt de danske kunder. Går du med drømme om at installere et nyt køkken i din bolig? Har du brug for lidt hjælp til indskuddet i en lejlighed? Er det drømmerejsen, der trækker? Eller har du blot behov for nyt tøj? Det blander Nordiclån sig ikke i, når du låner penge hos dem. Det er helt og aldeles dine penge, og så kan du sådan set gøre med dem, som du har lyst til. Hvis ikke der er længere fra drømme til virkelighed end få klik med musen på Nordiclåns hjemmeside, så har du bestemt muligheden for at sætte sejl og opleve verden. Det er uhyre nemt at ansøge, og du får svar næsten med det samme. Bliver du godkendt til et lån, får du pengene ind på din konto i løbet af kort tid.

Lån op til 50.000 kroner uden at stille sikkerhed

Som ny låneudbyder er man nødt til at have nogle tilbud, som tiltrækker nye kunder. Det skal være noget, som differentierer sig fra de andre konkurrenter, som umiddelbart ser ens ud. Hos Nordiclån kan du låne mellem 5.000 kroner og 50.000 kroner. Du kan selv vælge, om du vil afdrage over kort eller lang tid, da der er frit valg mellem 12 og 80 måneder. Det er meget atypisk at se en tilbagebetalingsperiode på helt op til 80 måneder, hvilket er helt unikt. Det vil unægteligt vise sig at være et trækplaster for Nordiclån, som allerede er godt i gang med at gafle kunder fra konkurrenterne. Nordiclån er særdeles prisvenligt, da renten er utrolig lav. Den fås fra 8,73%, og selve låneomkostninger følger trop. Du får derfor et rigtigt billigt lån, som du kan afdrage over en længere årrække, så du ikke mærker så meget til de månedlige afdrag. Det har været en klar intention fra Nordiclåns side, at de vil imødekomme forbrugernes ønske om større frihed, så man ikke føler sig økonomisk presset ved at optage et lån. Det skal netop virke modsatrettet, så effekten medfører luft og større frihed. Du kan stort set få dit lån, som du vil, og dette kan skræddersyes til din nuværende og fremtidige økonomiske situation. Ved du allerede nu, at du skal påbegynde en uddannelse og skal på SU, da kan det være klart fordelagtigt for dig at vælge den nye mulighed med en lang afbetalingsperiode. Du skal ikke stille sikkerhed for lånet, men du skal dog leve op til gældende krav, før du kan gøre dig forhåbninger om at få et lån til dine drømme.

Sådan låner du hos Nordiclån

Ønsker du at stifte lån hos Nordiclån, er du ikke langt fra at have flere penge mellem hænderne. Processen er ganske kort og overskuelig, da brugervenligheden er helt i top. Nordiclån har haft fokus på, at processen skal være nem at gå til, da de har fuld respekt for din tid. Det hele er gjort så intuitivt, at det kun tager knap to minutter for dig at udfylde ansøgningen, som består af tre simple trin. Du skal først og fremmest gå ind på Nordiclåns hjemmeside. Find ansøgningsformularen på forsiden, og begynd da at udfylde relevante informationer, som der anmodes om. Her skal du blandt andet oplyse om fulde navn, adresse, e-mail, økonomiske forhold, og om du er medlem af en a-kasse. Du skal naturligvis også angive, hvor meget du vil låne og hvor længe. Når du har udfyldt alle oplysninger, skal du sådan set bare trykke send og afvente svar. Der går typisk en times tid, før du har svar på, om du er blevet godkendt til et lån hos Nordiclån. Godkendes du, skriver du under med dit NemID, da det hele foregår digitalt. Du modtager pengene efter ganske kort tid. Du må ikke være registreret i RKI.

Nemt og fleksibelt lån

Det er virkelig et af de nemmeste lån at få på markedet. Samtidig er det enkelt at ansøge, da du slipper for at arrangere et møde med din bankrådgiver. Du kan sidde i toget på vej til arbejde med din smartphone og dit NemID, og så udfylder du bare ansøgningen og sender. Gør det, når du har tid og lyst. Det er helt og aldeles på dine præmisser. Du kan få afdragsfrie perioder fra dit lån, hvor du ikke skal betale dine månedlige afdrag. Så har du behov for lidt ekstra penge til julegaver eller sommerferien, kan du tage en pause. Og skulle du eventuelt have flere penge mellem hænderne på et senere tidspunkt, kan du altid indfri dit lån uden at betale ekstra omkostninger.

Konklusion

Hos Nordiclån kan du få et forbrugslån med utrolig stor økonomisk frihed. Det er et meget billigt lån, hvor du kan skræddersy det til dine behov. Du finder ikke et mere fleksibelt lån på markedet end dette lige nu, som virkelig har lagt i ovnen til en stor lånefest. Så er det et billigt lån, hvor du får frihed til at vælge og har mulighed for at afdrage over en lang periode, du leder efter, så er Nordiclån helt sikkert et lån for dig. Der er alle de samme muligheder som hos alle de andre udbydere – bare mere til. Det er helt sikkert grunden til, at der allerede er rigtig mange kunder i folden, og der er sikkert flere på vej med deres udlånsvilkår, som virkelig er attraktive. Selvom det er en ny udbyder, er der stor stabilitet bag, da det er storebror LEASY, der har pengepungen. Du kan derfor låne helt sikkert og trygt hos Nordiclån.

Ansøg om Lån her