Samlelån

Få styr på din gæld – ansøg uforpligtende her!

Lånebeløb: 10.000 - 300.000 kr

Rente: 2,95 - 24,99 %

Min. alder: 18 år

Ansøg her

- Annonce -
Renteeksempel:
Lån på 100.000 kr. over 5 år har en samlet omkostning på 52.593 kr. Samlet tilbagebetaling: 152.593 kr
Debitorrente: 7 %
ÅOP: 7,19 %
Etableringsgebyr: 1.060 kr.
Terminsgebyr: 0 kr.
Faktura gebyr: 0 kr.

Lånebeløb: 5.000 - 300.000 kr

Rente: 3,49 - 20,95 %

Min. alder: 18 år

Ansøg her

- Annonce -
Renteeksempel:
Lån på 130.000 kr. over 8 år har en samlet omkostning på 42.268 kr. Samlet tilbagebetaling: 172.268 kr.
Debitorrente: 7,30 %
ÅOP: 7.59%
Etableringsgebyr: 1.300 kr.
Terminsgebyr: 0 kr.
Faktura gebyr: 0 kr.

Lånebeløb: 3.000 - 300.000 kr

Rente: 2,95 - 24,99 %

Min. alder: 21 år

Ansøg her

- Annonce -
Renteeksempel:
Lån på 150.000 kr. over 12 år har en samlet omkostning på 71.691 kr. Samlet tilbagebetaling: 221.691 kr.
Debitorrente: 6,70 %
ÅOP: 7,19 %
Etableringsgebyr: 3.000 kr.
Terminsgebyr: 0 kr.
Faktura gebyr: 0 kr.

Hvorfor samle lån?

At samle sine lån er den bedste måde hvor på, man kan spare penge om man har flere små lån. Her er 3 gode råd:

Mange betaler for meget

En gennemsnitlig dansk skylder ca. 1 million kroner, når man sammenholder de forskellige lån, som en almindelig dansk husholdning har. Der er alt fra boliglån og billån til forbruglån.

Når man taler samlelån og refinansiering af gæld, er det hovedsageligt lån uden sikkerhed, hvor der er mulighed for at spare mange penge. Det er den udsikrede gæld, der ofte koster dankerne for meget.

Man ser som udgangpunkt, at jo flere lån man får, jo flere kreditorer bliver der at holde styr på. I de langt de fleste situationer, kan de betale sig at skære de mange låneudbydere ned til blot én.

De stærkeste argumenter for at samle sine lån er at opnå en lavere rente, samt at genskabe kontrol over sin privatøkonomi, ved at få et bedre overblik.

Hvordan kan Scandilån hjælpe dig

Vi er en gratis sammenligningstjeneste, der samarbejder med en lang række låneformidlere og Banker, der tilbyder netop samlelån online. Find 5 gode grunde til hvorfor et samlelån er godt, og få styr på din økonomi.

Vores klare fokus er de udbydere, der tilbyder en online service. Derfor er vores udvalg ikke fuldt dækkende for det samlede marked af refinansierings muligheder i markedet.

Vores sammenligninger er et supplement til de etablerede danske Banker, og vi foreslår altid man søger flere steder og sammen holder de tilbud, som man modtager fra udbyderne.

Det tager tid at indsamle tilbud, men er ofte værd tiden, da der kan være mange penge at spare ved denne øvelse.

Få et samlelån til lav rente

Et refinansieringslån eller samlelån indebærer at en anden Bank går ind og dækker dine privatlån hos andre kreditorer. Målet med denne øvelse er at få rente ned, og dermed opnå en lavere rente, der kan lette økonomien i hverdagen.

En lavere rente opnåes ved at man samlet kommer med et højere lånebeløb samt at man forlænger lånets løbetid. Bemærk, at lånene varierer fra Bank til Bank, derfor er det vigtigt at sammenholde ÅOP, når man sammenligner lånetilbudene.

Få et større rådighedsbeløb hver måned, og reducer dine udgifter til eksempelvis gebyrer og andre faste omkostninger ved at sammenlægge dine forbrugslån.

Spørgsmål?

Samlelåns FAQ

Hvor stor gæld kan jeg samle?

I realiteten er ingen grænser, men vil man gå uden om sin egen bank, og finde en god online udbyder, så er grænsen lige nu 500.000 kroner. Dog, skal du bemærke, at dette er et ansøgnings maximum. En kreditvurdering af din økonomi fastlægger, hvad din økonomiske formåen er, og tilbuddet vil afspejle dette.

Hvilke typer af gæld, kan man samle til bare et lån?

De almindelige lånetyper er: kviklån, kreditter, studiegæld, boliglån, billån eller forbrugslån.

Hvorfor er det en god ide at samle sine lån?

Man anbefaler at ansøge om et samlelån, om man har:

  • flere lån eller kreditter
  • rod i økonomien
  • problemer med at klare afdragene

For at kunne genvinde kontrollen over sin privatøkonomi, skal man skabe overblik, det giver ét samlet lån dig. Desuden oplever flertallet, at der er en attraktiv økonomisk gevinst, da man typisk tilbydes en langt bedre og lavere rente.

Hvilke låntyper bør man ikke medtage i et samlelån?

Man bør udelukkende tage den gæld med, der giver en personlig økonomisk gevinst. Har man eksempelvis et SU-lån, vil den som udgangspunkt blive dyrere, om man tog den med ind i et samlelån.

Overblik er godt, med færre lån, men det bør give mening, før at man medtager gælden.

Hvem tilbyder samlelånene?

Efter en periode i Danmark med et mindre seriøst online lånemarked, er der kommet mange gode seriøse større online banker, der netop kan tilbyde dette låneprodukt.

Øverst på denne side kan du finde en række banker og låneudbydere, der alle gerne vil samle dine gældsposter i bare én. Som altid anbefaler vi, at man spørger flere steder og sammenholder tilbuddene via ÅOP.

Er der andre krav, når man ansøger om samlelån?

Nej, det er der ikke. Der er ikke væsentlige forskelle for samlelånere. Du kan opleve, at der stilles højere krav til personlige månedtlige indtægt, da der skal være plad i økonomien til at afdrage på det højere lån.