Sambla lån

Sambla

Sambla er som finansagent en af de selskaber, der har fokus på at låne penge til forbrugslån og samlelån.

Sambla er ny i Danmark, men er en gammel kending i Skandinavien, her har det svenske selskab hjulpet kunder i Sverige, Norge og Finland igennem mange år.

Besøg Sambla

Hvem er Sambla?

Sambla er det, vi kalder den nye generation af låneudbydere. Hvor man tager dine oplysninger med ud til en lang række af banker, og lader banker kæmpe om at få dig som kunde.

Herved opstår muligheden for at sikre dig, de bedste vilkår, renter og priser på lånet. Og de stiller tilmed deres service til rådighed for dig – ganske gratis.

ANSØG HER

Hvorfor vælge Sambla?

Konceptet giver dig muligheden for at komme bredt ud i markedet, denne type af låneformidlere har alle fat en række af de samme banker, men enkelte har også nogle mere unikke i porteføljen.

Sambla er én af dem med nogle af de unikke, og det har de blandt andet pga. deres lange og store nordiske erfaring med lånesammenligning.

Derfor kan du trygt, tage Sambla med som én af dem du anvender, når du skal sammenligne lån i Danmark. Når det kommer til lån uden sikkerhed, så er Sambla blandt dem med fingeren på pulsen.

Sambla Samlelån

Noget af det de nye låneformidlere er specielt dygtige til er – SAMLELÅN! Det er blevet en af deres mange specialiteter inden for låneområdet.

Her er Sambla ingen undtagelse, og er du en af de, der har optaget flere smålån og kviklån igennem tiden, så har du muligheden for at spare mange penge via er samlelån hos Sambla.

Har du kreditlån, kreditter eller kreditkortsgæld kan du tage dette med ind i den samlede låneportefølje her.

Sambla samlelån

Ikke hvem som helst

Selskabeter svensk, og hvordan stiller det dig som dansker? Du kan trygt benytte deres service, da de er godkendte af de danske myndigheder til at udførederes erhverv i Danmark. Alene i Sverige har man 140 personer ansatte, så man er langt større end de danske selskaber, der udbyder samme service.

Sambla forbrugslån

Sambla Forbrugslån og Privatlån

Fokus for lån uden sikkerhed er i høj grad privatlån og forbrugslån, her handler det ikke så meget om “lån penge akut“, men mere om at få gode sunde online lån. 

Hurtige smarte lån er ikke måden, man ser markedet hos en rutineret spiller i markedet, som Sambla. 

Markederne omkring os i bl.a. Sverige og Norge har i mange år været langt  sundere end i Danmark, det er netop det svenske Sambla bringer med sig.

Ingen tvivl om at forbrugslån er en del af deres service, men fokus er at du som bruger af Sambla siden, skal få det bedste forbrugslån muligt i markedet.

Flere skandinaviske udbydere har gjort deres indtog i Danmark, hvor brands som Axo Finans og Lendo, står som nogle af de stærkeste sammen med Sambla.

Vi vil uden tvivl se flere af denne type udbydere her i landet, og det er blot en  styrke, da det generelle billede vil være større konkurrence, og uden tvivl bedre renter og produkter til danskerne som følge heraf.

Sambla Anmeldelse Konklusion

Sambla er kommet for at blive, alene konceptet er så gennemprøvet allerede i vores nabolande, så det kan komme danskerne tilgode.

Anvender du Sambla, har du intet og tabe, servicen er helt gratis og uforpligtende, kan de komme med en bedre rente, end den du sidder med idag, er du vinderen.

Kontakt Sambla

Nedenstående oplysninger bringer dig i direkte kontakt med Sambla.

Kontakt

Kundeservice på telefon: 0046 0770 22 01 80

E-mail: kundtjanst@sambla.se

Læs også
  • Trustpilot