Ikano Bank Lån

Ikano Bank

Her snakker vi ikke bare lån penge, Banken tilbyder en samlet pakke på privatlån, samlelån, opsparing og kreditkort

 
Ikano Bank udspringer af IKEA-Familien

Ikano Bank – er Lån, Opsparing og Kreditkort

Online Banken Ikanobank.dk udspringer af IKEA Gruppen – og den danske del hører under Ikano Bank AB Sverige.

Ikano Bank er en af de største aktører på Online Bank markedet i Skandinavien med et varieret program, der strækker sig fra indlån og udlån over kreditkort.

Ikano Bank er med IKEA Gruppen i ryggen en af de mest penge stærke Banker i markedet – det er en seriøs partner for dig, der overvejer en Online Bank, med mulighed for online lån samt kreditkort med rentefri kredit.

Sololån hos Ikano Bank

Med et Sololån fra Ikanobank.dk – hvor man kun er 1 ansøger, kan du låne fra 5.000 kr og op til 100.000 kr. Løbetiden for denne type af lån går fra 1 år og op til 10 år, derved har du en variabel tilbagebetaling af lånet – du kan tilpasse lånet til din økonomiske formåen.

– Vi anbefaler dig dog, at betale lånet tilbage hurtigst muligt – det koster penge at låne penge, derfor gælder det om at afdrage på sin gæld i et fornuftigt tempo. Læg derfor gerne et budget – så du har helt styr på indtægter og udgifter.

Familielånet fra Ikano BankK

Et Familielån fra Ikano Bank – er tiltænkt at du og din samlever ansøger sammen om et lån. Du kan låne fra 10.000 kr og helt op til 300.000 kr. Løbetiden for denne type af lån går også fra 1 år og op til 10 år, igen får du et variabelt lån med mange tilbagebetalings muligheder af lånet.

Forhøj dit lån

Ikanobank.dk giver dig muligheden for at forhøje dit lån, du ansøger blot igen om at få lånet forhøjet. Ansøgelsen om en forhøjelse af det eksisterende lån sker online via et ansøgningsskema – godkendes din forhøjelse, har du pengene hurtigt inden for få dage.

Ikano Bank Visa – op til 50.000 kr. i kredit

Vil du have ekstra økonomisk råderum – tilbyder Ikano Bank deres Ikano Bank Visa, der har op til 45 dages rentefri kredit på helt op til 50.000 kroner. Ikano Visa er uden oprettelsesgebyr og 0 kr i årsgebyr.

Med et VISA kort fra Ikano Bank har du en nem og enkel adgang til ekstra penge på rejsen.

Det er helt uforpligtende at ansøge om et lån hos Ikano Bank – de svarer dig hurtigt og seriøst.

Derfor skal du vælge Ikano Bank

  • En del af IKEA Gruppen
  • Mulighed for at forhøje dit lån eller Indfri når du vil
  • Flere lånetyper
  • Mulighed for et kreditkort
  • IkanoBank har stor erfaring