Derfor bør du løbende lave et rentetjek

Rentetjek

Er du overhovedet klar over, hvorfor det er vigtigt løbende, at tjekke renten på dit lån?

Det giver vi dig svaret på her i dette indlæg om rentetjek!

Rentetjekket

Det gælder alle, om man har et eller flere lån, så bør man løbende får lavet et tjek på lånet, og specielt se om renten kan komme længere ned.

Online lånemarkedet er i hastig forandring, og nye mere seriøse låneudbydere kommer hele tiden til, selv de konventionelle danske Banker har fået øjnene op for lånene, der optages online.

Enten tager du dit eksisterende lånebeløb, og ansøger om samme beløb, ellers kommer du med flere mindre lån og beder om et samlelån på det samlede beløb.

Vi ser brugere, der sparer flere tusinde kroner om året ved at lave et rentjek.

Vores bedste råd er at anvende udbydere, der tager dit lån med ud til flere Banker, da du på den måde får flere tilbud med blot én ansøgning.

– Scandilån Danmark

Foretag et rentetjek her

“Sammenlign rente via ÅOP!”

Hvem kan med fordel lavet et rentetjek?

1

Du har optaget et lån online, og betaler af på det hver måned. Få andre låneudbydere til at give deres bud på en rente på lånet.

2

Du har flere lån eller kreditter, og bør derfor bede om et rentetjek på et samlelån, der kan bringe dine omkostninger samt rente ned ved bare ét lån

3

Du vil gerne have noget håndgribeligt, at forhandle med din nuværende låneudbyder med. Få et rentetjek og test din nuværende Bank, om de kan matche markedet.

Bemærk, du må ikke forkusere på renten alene, der ligger altid en række omkostninger omkring lånet, derfor skal du sammenligne via ÅOP ( Årlig omkostning i procent). Du skal låne med fokus på både rente og omkostninger, kun derved kan du spotte den bedste løsning for dig.

I dine tilbud vil du få oplyst debitorrenten eller effektive rente. De er samme side af samme sag, dog behøver denne rente ikke være den samme , da renters rente vil variere efter, hvor ofte der er rentetilskrivning på lånet, eksempelvis månedligt eller halvårligt.

Tager man altid udgangspunkt i ÅOP’en, så får man det mest retvisende billede af lånet.

Hvad er et rentetjek?

Et rentetjek kan sammenlignes med at sende bilen til service, her sender du blot dit lånebeløb forbi en række låneudbydere, der ser på dig og din økonomi. Har din situation ændret sig siden sidst, kan det have en positiv indvirkning på dit tilbud.

Har du evt. få ekstra gæld siden sidst, kan man med fordel bede om at samlelånene og genvinde en bedre kontrol med sin gæld.

Der er en lang række faktorer, som har direkte indflydelse på din kreditværdighed og dermed det endelige lånetilbud. Der findes mange låneudbydere derude, og deres situation forandre sig også, dermed og deres risikovillighed, det er endnu en god grund til at få renten tjekket.

Der er ikke noget at tabe, det er blot dig, der har noget at vinde ved et tjek. Scandilån hjælper dig med at finde de rigtige låneudbyder til opgaven, det gør det nemmere for dig at ansøge med god ro i maven.