Santander privatlån

Santander Consumer Bank

Satander er i Danmark specialister i privatlån, kreditkort og opsparing, desuden er Banken Danmarks førende udbyder af billån.

 
Du kan ansøge om lån helt op til 350.000 kr.Besøg Santander

Santander Consumer Bank privatlån

Spanske Santander Consumer Bank med hovedsæde i Madrid er en af Europas største banker. I 2012 blev Santander kåret af Euromoney til verdens bedste bank, det vidner om en pålidelig og seriøs bankforretning.

Ansøg om Lån her

Santander billån og bilfinansiering

Santander Bank er i Danmark nok bedst kendt for sit store engagement inden for bilfinansiering, hvor de i samarbejde med en lang række danske bilforhandlere tilbyder Santander låne- og leasingløsninger til de danske bilkøbere med stor succes.

Ud af Santanders mange medarbejdere sidder 90 af dem udelukkende og arbejder med Santanders billån og bilfinansiering – hvilket bekræfter Santanders store lånefinansiering inden for bilområdet.

Privatlånet fra Santander er markedets højeste

Ingen andre tilbyder privatlån uden sikkerhed helt op til 350.000 kroner i markedet – her er Santander helt unikke.

Santander skriver i deres pressemeddelelse for introduktionen af privatlånet:

”Vi tilbyder et lån, der kan matche markedet, og en ansøgningsproces, som foregår rent digitalt på nettet. Det gør det nemt og hurtigt at ansøge om et lån, og man kan identificere sig og underskrive med NemID, så man slipper for bøvlet med at skulle printe, underskrive eller indsende lånansøgningen,”

Lån penge nu og her – og gør det bekevmt. At kunne underskrive gældsbrevet med NemID sætter fart under udbetalingen og hele låneprocessen. Santander kører låneansøgningen via en underskrift med NemID, derved kan du hurtigt og sikkert komme igennem deres simple ansøgning.

Santander forbrugslån med lav rente

Santander tilbyder en af de klart laveste renter i markedet. Forbrugslån fra Santander starter på en debitorrente fra 6,11 % og med en maksimail 17,17%. Ved oprettselse af lånet er der et oprettselsesgebyr 3% af lånebeløb, dog min. 500 kr.

Rente som Satander kan tilbyde, afhænger af den kreditvurdering der udføres af din samlede økonomi. Kreditvurderingen vurderes efter vore erfaringer som regel bedre, når I er to i husstanden der søger sammen.

Derfor skal du vælge Santander Consumer Bank

  • Mulighed for Billån
  • Stor erfaring med Bilfinansiering
  • Kåret til verdens bedste Bank
  • Bilforhandlere anbefaler Santander
  • SAFE Forsikring
Ansøg om Lån her