Sådan får du kontrollen over din gæld

Sådan får du kontrollen over din gæld

Har gælden taget magten i din økonomi?

Det gælder om at vinde overtaget tilbage og få genskabt en sund privatøkonomi. Intet kan gøre hverdagen mere og sur og uoverkommelig end økonomiske kvaler, her få du et godt råd til få økonomien tilbage på ret køl ved bare én enkel simpel øvelse.

Vi får direkte henvendelser fra folk som ikke længere har kontrol over deres gæld, i langt de fleste tilfælde har de mange små dyre lån.

Her kan et samlelån være løsningen.

Ved at samle gælden hos en Bank eller låneudbyder minimerer man bl.a. de samlede månedlige omkostninger

– Scandilån Danmark

Udbydere der tilbyder samlelån

Få overblik over den uoverskuelig gæld

Det kan være svært at komme af med gæld, men det er ikke umuligt. Det gælder om at komme op i helikopteren, og få det fornødne overblik.

Lad ikke stå til, det er altid muligt at forhandle med långivere, hvis din økonomi ikke kan klare afdragene, det værste man kan gøre, er at lukke øjnene og lade stå til.

Alle kreditorer vil hellere af en bid af din gæld end slet ikke nogen, derfor er de også til at snakke med. Tager du teten og er proaktiv, har du en chance for at have indflydelse på forløbet og den aftale i kan indgå.

Der mange gode grunde til at sine samle lån, og få et bedre overblik med det samme.

 

“Vi giver 3 gode grunde til at samlelån”

~ Scandilån.com

3 gode grunde til at overveje et samlelån

Har du flere små dyre lån, bør du overveje et såkaldt samlelån. Lånet refinansierer din samlede gæld og kreditter. Vi giver dig her 3 gode grunde til et samlelån:

Samlelån må ikke understøtte et større forbrug

Som vi ser det med låneomlægninger inden for realkredit, er låneomlægning med til at understøtte det private forbrug, det må ikke ske her. Har du flere små dyre lån, og ønsker du at få kontrollen og overblikket til, så forhøj ikke lånet unødigt i omlægningen.

Det kan være fristende at få lidt flere penge mellem hænderne i en lånomlægningsproces, men bemærk at dette forsat er usikrede lån. Når man omlægger et realkreditlån vil man have pant i huset, der sikrer den meget lave rente.

Husk, vælger du igen at optage yderligere gæld, giver du blot dig selv større udfordringer ifht. at tilbagebetale gælden – tag anvar og minimer din gæld.

Læs mere om samlelån – og bliv klogere på emnet