Hurtig lån

Få overblikket over de hurtige lån her – ansøg uforpligtende!

- Annonce -

Beløb: 10.000 - 300.000 kr

Rente: 2,95 - 24,99 %

Min. Alder: 18 år

Ansøg her

Renteeksempel:
Lån på 100.000 kr. over 5 år har en samlet omkostning på 52.593 kr. Samlet tilbagebetaling: 152.593 kr
Debitorrente: 7 %
ÅOP:  7,19 %
Etableringsgebyr: 1.060 kr.
Terminsgebyr: 0 kr.
Faktura gebyr: 0 kr.

- Annonce -

Beløb: 5.000 - 300.000 kr

Rente: 7,51 - 17,61 %

Min. Alder: 18 år

Ansøg her

Renteeksempel:
Lån på 130.000 kr. over 8 år har en samlet omkostning på 42.268 kr. Samlet tilbagebetaling: 172.268 kr.
Debitorrente: 7,30 %
ÅOP: 7.59%
Etableringsgebyr: 1.300 kr.
Terminsgebyr: 0 kr.
Faktura gebyr: 0 kr.

- Annonce -

Beløb: 25.000 - 500.000 kr

Rente: 9,95 - 18,95 %

Min. Alder: 20 år

Ansøg her

Renteeksempel:
Lån på 100.000 kr. over 10 år har en samlet omkostning på 35.361 kr. Samlet tilbagebetaling: 135.361kr.
Debitorrente: 7,00%
ÅOP: 7,65 %
Etableringsgebyr: 1.000 kr.
Terminsgebyr: 0 kr.
Faktura gebyr: 0 kr.

Sammenlign hurtiglån

Et hurtig lån kan defineres som et online lån hvor man hurtigt modtager sine låneansøgninger, samt hurtigt modtager pengene – mod en hurtig godkendelse af lånet. NemID er den moderne løsning på dette – underskriv låneaftalen med NemID og du modtager pengene hurtigt.

“Sådan får du hurtigst et lån, der passer dig”

Lån penge hurtigt

Står du og mangler penge her og nu – kan man med hurtige lån online få en effektiv løsning på ens økonomiske udfordringer.

Flere vælger denne løsning, da processen er meget forenklet og man har oftest pengene inden for 24 timer.

HUSK: at du som forbruger ifølge Kreditaftaleloven har mulighed for at fortryde lån og kreditter i 14 kalenderdage.

Vi lever i en moderne verden, hvor de elektroniske teknologier gør det muligt, at alt kan gå hurtigt og smidigt. Hurtige online lån har ikke lange papirgange frem og tilbage, her kører du lånet igennem på nettet på nemmeste vis.

Dette kan have en bagside, og en beslutning taget i hast, er ikke altid en godt ide. Derfor er man som låntager beskyttet med en 14 dages fortrydelsesret i kreditaftaleloven.

Se vores hurtig lån oversigt igennem, og ansøg gratis og uforpligtende hos ovenstående låneudbydere, men se dig  for og mærk efter, før du skriver under.

Se dig for

Specielt, når vi taler hastighed og det at låne penge, så kan man ikke understrege det tydeligt nok – lav et grundigt hjemmearbejde.

Der findes mange udbydere der tilbyder gode løsninger, selv med hurtig udbetaling, måske ikke på selve dagen, men som ofte 1-2 dage efter aftalen er underskrevet.

DERFOR, ansøg flere steder, så du kan sammen holde ÅOP op mod hinanden, for at finde det bedste lån.

Hvilke lån er de hurtigste?

Der er nogle lån, som i højere grad kan kaldes hurtigere lån end andre. De velkendte lån som: banklån, realkreditlån og billån er alle produkter, som du finder i de traditionelle banker.

Disse lån kræver at man optager sikkerhed, hvilket betyder, at det kan tager uger at få udbetalt de penge, du skal bruge som finansiering til en tilbygning eller nyt hus.

Der er situationer i livet, hvor man ikke kan vente på dette bureaukrati. En tandlægeregning der kom uventet, eller et køleskab der er stået af – her skal vi kunne reagere hurtigere end dette.

Her kommer de hurtigere lånetyper ind i billedet, og der findes flere gode alternativer imellem, om man ser på forbrugslån og privatlån uden sikkerhed.

Når du er på markedet for hurtige lån, har du en masse forskellige muligheder at vælge imellem, men det er helt og holdent dine behov og din situation, som afgør hvilket lån, der passer bedst til dig.

Danskerne har i stor stil taget de såkaldte kviklån til sig, især grundet den exceptionelle hurtige udbetaling og ansøgningsproces.

Du skal hverken stille sikkerhed, møde op til et personligt møde eller redegøre for, hvorledes du planlægger at spendere pengene. Det er op til dig, og der er ingen, som løfter øjenbryn.

Er du på udkig efter markedets hurtigste lån, er kviklånet det hurtigste valg, men det er ikke nødvendigvist det bedste for dig.

Hvor lang tid der går, før pengene står på din konto, afhænger meget af den enkelte låneudbyder.

Nogle selskaber slår på god kundeservice og lave renter, mens andre har fokus på korte ansøgningsprocesser og en vanvittig hurtig udbetaling.

Er tiden det vigtigste for dig, skal du altså vælge et af de selskaber, som lover en hurtig udbetaling. Du kan finde et kæmpe udvalg af hurtige lån her på siden – tag dig god tid, og sæt dig ind i de forskellige muligheder.

Vær ærlig

Det er svært at komme med nogle konkrete pejlemærker for, hvor hurtigt du kan forvente og forlange, at pengene fremgår af din konto.

Du skal blandt andet sørge for at ansøge inden for åbningstiderne samt hos en långiver, hvor ansøgningerne ikke behandles manuelt. En manuel behandling tager alt andet lige en del længere tid, end hvis en maskine står for kreditvurderingen.

Dermed også sagt, at du så vidt muligt skal udfylde ansøgningen 100% ærligt og fyldestgørende, da du ellers kan risikere, at en menneskelig medarbejder skal ind over din ansøgning for at godkende eller stille supplerende spørgsmål, hvilket blot forhaler processen yderligere.

Vær desuden sikker på, at du har fremsendt alle relevante oplysninger, som du enten direkte eller indirekte bliver spurgt om.

Undlader du væsentlige forhold, som kan have betydning for kreditvurdering, skal du ikke forvente hverken et hurtigt svar eller en smertefri proces i det hele taget.

Så snart du har fået svar på din ansøgning – det værende et afslag eller en godkendelse – er du klart til at gå videre.

Såfremt du er blevet godkendt til et lån, skal du sandsynligvis underskrive lånet med dit NemID, hvilket er en stor fordel for dig, hvor det haster med at få pengene på kontoen.

Er du vant til at bruge dit nøglekort, burde det ikke tage dig mere end få sekunder at underskrive din låneaftale. Når denne er underskrevet, bliver lånet oprettet, hvorefter låneselskabet hurtigst muligt udbetaler lånebeløbet til den konto, du har angivet under ansøgning.

Igen vil vi gøre opmærksom på, at du bør dobbelttjekke, hvorvidt du har indtastet de rigtige kontooplysninger – gør det, inden du sender din ansøgning. Har du lavet en tastefejl, bliver det først et ordentligt rod, som du nemt kunne have undgået.

Tjek konto- og registreringsnummeret en eller to gange, inden du sender din ansøgning til godkendelse – især hvis du gerne vil have pengene overført hurtigst muligt.

Når långiver har oprettet din låneaftale, hvilket typisk tager et par minutter til en time, overfører man pengene til din konto.

En standardoverførsel tager typisk én hverdag, men nogle låneselskaber forstår heldigvis, at deres kunder har behov for en straksoverførsel, så de ikke skal vente unødvendigt lang tid på at få pengene ind på deres bankkonto.

Den typiske overførselstid vil således være mellem et par timer til maksimalt to hverdage. Tager det længere tid, bør du kontakte din långiver eller bank og forhøre, hvad der er gået galt.

Spørgsmål?

FAQ om hurtiglån

Hvor gammel skal man være for at optage et hurtig lån?

Som udgangspunkt kan man ikke låne online med mindre man er over 18 år. Dog, har flere udbydere et krav fra 20 år og helt op til 23 år, før man kan ansøge om et lån.

Kan man optage et hurtigt lån om man er i RKI?

Nej, det er ikke muligt. Er man registreret i Debitor Registeret eller RKI, kan man ikke låne penge – heller ikke på nettet.

Hvordan ansøger jeg hurtigst?

Med den lovpligtige kreditvurdering, er processerne efterhånden meget ens, og det tager stortset samme tid at ansøge hos de enkelte udbydere. Vælg udfra hvor du får de bedste vilkår, og ikke ud fra en hastighed på udbetalingen.

Er der risiko forbundet med lånetypen?

Nej, du er som forbruger godt beskyttet. Og husk din 14 dages fortrydelsesret.

Vælg et lån med NemID godkendelse, hvis du vil have hurtige lån

Der er en række vigtige ting, du skal holde øje med, hvis du vil finde de hurtigste lån på markedet. Indledningsvist er det meget anbefalelsesværdigt, at du vælger et lån, som skal godkendes med dit NemID.

Når du skal underskrive med nøglekortet, slipper du nemlig for at skulle sende din låneansøgning med posten og senere sende det underskrevne lånedokument.

Dette kan tage uger – dage, hvis du er uheldig. Denne metode duer ikke af flere årsager. Står du og mangler penge lige nu og her, og kan det simpelthen ikke vente, er godkendelse af låneaftalen pr. post ikke en mulighed.

Låneaftalen er lang tid undervejs og kan ydermere gå tabt i posten – du kan hverken gøre fra eller til.

Lånemarkedet blev revolutioneret med introduktionen af NemID underskrivelsen af lånebeviset. Lån med NemID har givet hele online lånemarkedet er et løft og et skub i den rigtige retning.

Flere og flere der udbyder hurtiglån på nettet tager NemID’et til sig, og stille og roligt er det blevet en standard i branchen. Det er med til at øge sikkerhed, men også hastigheden i hele den samlede låneproces.

Med et NemID lån slipper du for et rod af kuverter og frimærker – så længe du har dit nøglekort ved din side, kan gennemføre dit lån lynende hurtigt og komme videre i teksten. Det er en stor frihed for dig, som har brug for penge hurtigst muligt.

Realiser dine drømme nu med et hurtigt lån – vent ikke på banken

Der er rigtig mange danskere, som i hverdagen dagdrømmer om at have pengene til at udleve deres drømme. Med et hurtigt lån kan du gøre netop dette i morgen – i stedet for om et år.

Du har måske planer om at bygge den udestue, I efterhånden har talt om i mange år, så I kan invitere venner, familie og naboer over til en hyggelig stund og et glas godt rødvin.

Det kan dog tage lang tid at spare op til materialer, inventar og håndværkere, især hvis du er en almindelig dansk lønmodtager, hvis konto ikke ligefrem kan prale af flere millioner.

Heldigvis kan du dog relativt billigt og nemt låne penge til din nye udestue. Planlægger du en tilbygning, er det højst sandsynligt et forbrugslån, du skal have fat i. Forbrugslån fås i forskellige størrelser og med en bred variation af lånevilkår, hvilket gør denne låntype til et attraktivt værktøj til større investeringer.

Forbrugslån er ikke de lån med de hurtigste udbetalinger, men skal du bruge et større beløb, er forbrugslånet det oplagte valg. Her kan du nemlig låne op til 400.000 kr. – det får du rigtig meget udestue eller bil for.

På trods af det store beløb er kravene for at blive godkendt ikke lige så store, som de er i banken. Vil du således gerne i gang med tilbygningen med det samme, og er du træt af at vente på bankens langsommelige godkendelsesproces, kan du helt gå uden om de gamle og umedgørlige banker. Der er naturligvis også krav til et hurtigt forbrugslån, men de er trods alt færre og mere lempelige, hvis du låner online.

Er dit behov ikke nær så stort, men har du alligevel brug for et hurtigt lån, er det nok nærmere et hurtigt kviklån, som du skal vælge. Som navnet antyder, er et kviklåns største fordel, at ansøgningsproceduren er hurtig og smertefri – det samme kan siges om udbetalingstiden.

Størrelsen på kviklån er også meget forskellige, men som hovedregel kan du godt forvente, at du kan finde et kviklån på mellem 1.000 og 100.000 kr. Det er et stort spænd, og langt de flestes behov kan altså dækkes med et gedigent kviklån. Har du forelsket dig i en ny cykel, kan du uden problemer finde et kviklån på 5.000 kr. med en fornuftig rente og en fleksibel løbetid, så du kan køre landevejene tynde.

Har du i stedet brug for en smule hjælp til depositummet til din nye lejlighed, kan du også finde et attraktivt kviklån på mellem 10.000 og 30.000 – alt afhængigt af hvor stort depositummet er.

Der er et hav af muligheder på internettet for at finde hurtige lån, der løser den kattepine, du sidder i. Det kræver hverken, at du tager fri fra arbejdet, eller at du risikerer dit hus eller din bil for at stille sikkerhed for det hurtige lån.

Låneselskaberne møder forbrugerne i øjenhøjde og sikrer dig, at du aldrig skal risikere at gå fra hus og hjem, blot fordi du tilfældigvis havde brug for en smule hjælp til huslejen eller julegaverne. På vores hjemmeside har vi samlet et bredt sortiment af långivere, som alle kan prale af imponerende hurtige ansøgningsprocedurer samt udbetalingstid.

Hvorfor sætte sine drømme på pause, når du med et hurtigt lån kan gøre lige præcis, som du har lyst til? Slut med at tigge og bede i banken. Internettet giver dig uendeligt mange muligheder for at optage et hurtigt lån, der hverken er dyrt eller uigennemskueligt.

Den store konkurrence på lånemarkedet har nemlig betydet, at renterne og andre omkostninger er presset helt i bund – til glæde for dig som låntager. Du kan starte lige nu med at finde dit hurtige lån.

Allier dig med vores hjemmeside, og find den långiver, som tilbyder de mest gunstige lånevilkår. Så snart du er godkendt og har underskrevet låneaftalen, overfører låneselskabet pengene til din konto, så du kan udleve dine drømme nu og her.

Det er nemt, bekvemt og ligetil – drømme er til for at blive udlevet, og med et hurtigt lån kan du stoppe med at dagdrømme. Nu er dine drømme virkelighed.