Banknorwegian anmelselse

Bank Norwegian

En fleksibel online bank med fokus på forbrugslån, samlelån, kreditkort og indlån.

Hos Bank Norwegian får du hele pakken, her nøjes man ikke bare med at lave udlån. Få en en komplet online bank løsning.

Besøg Bank Norwegian

Hvem er Bank Norwegian?

Bank Norwegian er en stor spiller på specielt på lånemarkedet i Danmark, og de tilbyder potentielle kunder nogle favorable vilkår på en samlet bankløsning.

Den norske Bank, har bidt  sig fast i det danske marked, og udmærker sig ved at tilbyde forbrugslån, samlelån og kreditkort til danskerne. 

Du får en lav rente sammenlignet med mange andre udbydere, og der er mulighed for at låne helt op til 400.000 kroner. Bank Norwegian er kendt for at være en troværdig og pålidelig udbyder, som altid leverer som aftalt.

Der er ingen dikkedarer, og alt er gennemsigtigt og overskueligt for kunderne. Du kan låne penge til det, du lige står og mangler med Bank Norwegian, som virkelig har positioneret sig som værende en vigtig spiller på lånemarkedet.

Bank Norwegian er den foretrukne kreditor hos rigtig mange danskere, da det er en stor bank, som er utrolig kreditværdig. Det er en del af den store Norwegian koncern, som nok mest af alt er kendt for sine billige, oversøiske flyvninger, og

Bank Norwegian blev startet tilbage i 2007 og har siden da været toneangivende, hvad angår mulighederne for kunderne. De tilbyder ganske agile lån, hvor forbrugerne kan skræddersy et lån til deres behov og økonomi – og det bedste ved det hele er næsten, at man ikke skal redegøre for, hvad pengene skal bruges til.

Du kan helt selv bestemme over dine penge, når først du er blevet godkendt til et lån uden sikkerhed, der er udgangspunktet for deres forbrugslån.

Lave renter

Renten er ubetinget en af de vigtigste faktorer, når det kommer til valg af långiver, og på dette punkt er Norwegian helt med fremme. Du kan få en lav rente, som starter fra kun 4,99%, hvilket hører til markedets absolut laveste udlånsrente i det hurtige lånesegment.

Renten varierer afhængigt af lånets størrelse, løbetid samt månedlige afdrag. Bank Norwegians lån har typisk en rente på mellem 4,99% og 24,35%, hvor ÅOP før skat ligger fra 6,30% – 25,86%. Du kan låne penge hos Bank Norwegian i op mod 15 år, så der er rigeligt med tid til at betale beløbet tilbage.

Eksempel: Saml. kreditbeløb 100.000 kr., løbetid 3 år. Mdl. ydelse fra 3.147 kr. til 4.064 kr. Variabel debitorrente fra 7,22 % til 25,57 %. ÅOP fra 8,60 % til 30,15 %. Saml. kreditomk. 13.231 kr. til 46.091 kr. Saml. tilbagebetaling fra 113.231 kr. til 146.091 Kr

Du skal opfylde disse vilkår for at låne

For at kunne låne penge hos Bank Norwegian skal du leve op til ganske få og rimelige krav. Du skal bo i Danmark, du skal have fast arbejde, og du må ikke være registreret i RKI eller Debitorregistret.

Kan du ikke opfylde disse krav, skal du ikke gøre dig forhåbninger om et lån. Du kan dog med god grund få disse bragt i orden, før du ansøger om et lån.

Stor sikkerhed

Bank Norwegian benytter NemID (digital signatur), når du skal skrive under på dit lånetilbud. Det er en meget sikker måde at skrive under på, da det det lever op til relevante sikkerhedsforanstaltninger.

Når du sender en låneansøgning til Bank Norwegian, bliver denne og dine data behandlet med største diskretion. Det sker altid via en krypteret forbindelse, så du kan være helt sikker på, at dine data er helt sikre.

ANSØG HER

Lån mellem 5.000 og 400.000 kroner

Leder du efter et lån, hvor du har mange muligheder, så er Bank Norwegian et rigtigt godt alternativ til din bank, hvor du typisk skal aftale tid med en rådgiver for at drøfte din økonomi.

Det er så meget nemmere og mere fleksibelt med Bank Norwegian, hvor det er dig, der dirigerer. Bank Norwegian tilbyder en bred vifte af forskellige lån, hvor du kan få et lån, som passer til netop dig.

Typisk låner man penge, fordi man trænger til et økonomisk pusterum, hvilket du kan få i mange forskellige størrelser. Har du behov for lidt ekstra penge til huslejen, kan du låne 5.000 kroner til det.

Drømmer du om at renovere huset, og trænger der måske til den helt store og gennemgribende omgang, kan du også låne 400.000 kroner til det.

Det er dine penge, og det åbner et hav af muligheder for dig. Bank Norwegian er blandt andet til for at gøre dine drømme til virkelighed.

Så går du med en drøm at komme på jordomrejse, eller skal der en ny cykel til, så er Bank Norwegian mulighedernes sted. Der behøver ikke være så langt fra tanke til handling, da det aldrig har været nemmere at låne penge.

Sådan låner du hos Bank Norwegian

Det er som sagt enormt nemt at låne penge hos Bank Norwegian, som har forstået at tage forbrugernes tid alvorligt.

Derfor er det enkle trin, man skal igennem som låntager, og det tager ikke mere end ganske få minutter.

Følg nedenstående fremgangsmåde:

Bank Norwegian erfaringer
  1. Angiv de personlige oplysninger, du bliver anmodet om. Dette indbefatter fulde navn, adresse, CPR. nr samt kontaktinfo. Ydermere skal du angive, hvor meget du ønsker at låne, og hvor længe du vil låne pengene.
  2. Herefter skal du angive, hvordan din nuværende økonomi forholder sig – om du er gift, bor alene eller andet, har børn, er dansk statsborger, din indtægt, rådighedsbeløb efter skat og udgifter samt gæld.
  3. Til sidst skal du sende din ansøgning, hvorefter du skal godkendes hos långiver. Dette foregår typisk maskinelt ud fra de forhold, du har angivet, hvorfor processen er ganske kort.

    Du kan forvente svar på, om du kan godkendes som låntager allerede efter få minutter. Bliver du godkendt til at optage lån hos Bank Norwegian, vil du modtage en e-mail med et lånetilbud, som du skal læse igennem og underskrive med dit lån med NemID. Husk, at du altid kan sige nej tak til et lånetilbud, selvom du er blevet godkendt til lånet.

Får du afslag på din ansøgning, kan du søge igen. Du kan forbedre dine chancer, hvis du søger sammen med fx en samlever. Jeres samlede indtægt vil således være højere, og I vil have nemmere ved at betale lånet tilbage.

Bank Norwegian forbrugslån

Nemt og bekvemt at ansøge

Du kan sidde derhjemme på din sofa, ligge i din seng eller gøre lige, hvad du har lyst til. Du skal bare bruge en internetforbindelse for at kunne ansøge om et lån hos Bank Norwegian.

Uanset om du befinder dig på en øde ø eller i køen i supermarkedet, kan du udfylde og sende din låneansøgning på ganske få minutter, og du kan altså gøre det, når du har tid og lyst.

Slut med aftaler med bankmanden, hvor du skal tage fri fra arbejde.

Slut med tidskrævende aftaler. Du ansøger om et lån, når det passer dig. Dag og nat. Det tager ikke mere end to minutter at udfylde din ansøgning med relevante informationer på Bank Norwegians hjemmeside – og lige så kort tid går der typisk, før du får svar.

Det er en nem og hurtig måde at låne penge på, og det er lige præcis den fleksibilitet, som forbrugerne er vilde med hos Bank Norwegian.

At kunne få pengene mellem hænderne relativt hurtigt betyder meget i folks valg af udbyder – og her gør Bank Norwegian det særdeles fremragende.

Konklusion

Bank Norwegian er et meget sikkert og godt sted at låne penge. Du får hurtigt lånebeløbet udbetalt, så du kan få penge til det, du står og mangler. Om det er drømmerejsen eller huslejen – det blander Bank Norwegian sig slet ikke i.

Det er dine penge og dine drømme, og det bliver ikke meget nemmere at låne penge end hos Bank Norwegian. Leder du efter en rigtig god og troværdig udbyder, så er Bank Norwegian bestemt en værdig kandidat.

Kontakt Bank Norwegian

Nedenstående oplysninger bringer dig i direkte kontakt med Banken.

Kontakt

Kundeservice på telefon 70 80 11 00

E-mail

mail@banknorwegian.dk

Læs også