fokuslån

Fokuslån

Hos Fokuslån får du hurtigt svar på din anøgning, udfyld en uforpligtende ansøgning nu og få svar inden 1 time.

 
Lån penge uden sikkerhed,
du kan ansøge om lån helt op til 150.000 kr.
Besøg Fokuslån

Eks.: 20.000 kr. over 84 mdr. Variabel årlig debitorrente: 9,90%-19,56%. ÅOP: 12,66%-22,92%. Mdl. ydelse: 353-454 kr. Samlet tilbagebetaling: 29.629-38.134 kr. Samlede kreditomk.: 9.629-18.134 kr. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr: 1.600 kr. og baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger skal være min. 21 år, opfylde kriterier for samlet kreditvurdering og må ikke være registreret i RKI.

 • Udbetalingstid: 1-2 hverdage
 • Aldersgrænse: 21 år
 • Åbningstid: Alle dage kl. 8 – 18
 • Godtager IKKE betalingsanmærkninger

Fokuslån – lån til hvad du vil

 • Lån op til 150.000 kr
 • Løbetid på 24-120 mdr
 • Underskriv med NemID

Med et fokuslån får du et af markedets mest fleksible lån. Du kan låne op til 150.000 kr. og der er ingen krav til sikkerhed eller spørgsmål til dit lånebehov.

Ansøgningsprocessen er enkel og fleksibel og du vælger selv både beløbsstørrelse og lånets løbetid. Ved underskrift med NemID har du svaret allerede inden for en time efter at du har sendt din låneansøgning og pengene på din konto allerede samme dag eller senest dagen efter.

Ansøg om Lån her

Fordele ved et fokuslån

Fokuslån har en række unikke fordele hvis du leder efter et forbrugslån der både tager hensyn til din personlige frihed og dine behov.

 • Du vælger selv beløbsstørrelse og lånets løbetid
 • Du har mulighed for at betale lånet ud når du har luft i økonomien
 • Lån når du vil, til hvad du vil

Du kan med andre ord skræddersy dit Fokuslån som det passer dig og låne penge til præcis det du har brug for, uden at skulle stille sikkerhed eller besvare nærgående spørgsmål fra en rådgiver.

Du vælger helt selv både hvor meget du ønsker at låne og hvor længe.

Dermed er du ikke bundet op på prædefinerede og ufleksible lånevilkår men er selv i kontrol med dit låneforløb.

De eneste krav der reelt stilles til dig er at du er fyldt 21 år og ikke er registreret i RKI som dårlig betaler. Derudover skal du kunne dokumentere din indtægt.

Fokuslån ansøgningsproces

Låneprocessen er en af markedets mest enkle og gennemsigtige. Du vælger blot beløbet du ønsker at låne og lånets løbetid, så får du vist din månedlige ydelse i den smarte beregner på fokuslaan.dk.

Når du er tilfreds med dit valg klikker du blot videre til selve ansøgningssiden hos Fokuslån hvor du bliver bedt om at udfylde:

 1. Dine personlige oplysninger: Navn, telefonnummer, e-mail, statsborgerskab og fødselsdato.
 2. Bopæl og civilstand: Boligtype, adresse, postnr, by, civilstand, antal hjemmeboende børn og antal biler.
 3. Beskæftigelsesforhold: Jobfunktion, arbejdsgiver, ansat siden, årsindtægt, md. udbetaling og om du er medlem af en a-kasse
 4. Bankoplysninger: Om du har andre kreditlån, om du har VISA/Dankort og/eller andre kreditkort og din bankkonto

Endelig skal du godkende lånebetingelserne fra Fokuslån og give dit samtykke til at der må indhentes kreditoplysninger om dig fra f.eks. Experians RKI-register.

Fokuslån laver et lånetilbud på baggrund af din profil

Når du udfylder en fuld ansøgning på nettet får du svar inden en time (mellem 8-22). Det betyder at du inden for en time modtager et konkret lånetilbud på baggrund af de oplysninger du har angivet i låneansøgningen.

Der bliver lavet en individuel kreditvurdering og ud fra den bestemmes din rente og lånebeløb. Når din låneansøgning godkendes, får du tilsendt en låneaftale hvor du kan se den præcise årlige og effektive rente.

Det er herfra helt op til dig hvorvidt du ønsker at acceptere privatlånet. Hvis du accepterer og underskriver med NemID får du pengene sat ind på din konto senest dagen efter at lånet er godkendt.

Om Fokuslån

Virksomheden bag Fokuslån hedder 3C Retail A/S og er også firmaet bag DER Privatfinans, L’EASY og Inspiration og med mange år på bagen på lånemarkedet er du garanteret et fleksibelt og solidt låneprodukt.

Derfor bør du vælge Fokuslån:

 • Få svar inden for en time
 • Mulighed for at betale lånet ud
 • Lån uden at stille sikkerhed
Ansøg om Lån her