Lån penge med NemID

Vi har sammenlignet markedet for dig – ansøg uforpligtende her!

Lånebeløb: 10.000 - 300.000 kr

Rente: 2,95 - 24,99 %

Min. alder: 18 år

Ansøg her

- Annonce -
Renteeksempel:
Lån på 100.000 kr. over 5 år har en samlet omkostning på 52.593 kr. Samlet tilbagebetaling: 152.593 kr
Debitorrente: 7 %
ÅOP: 7,19 %
Etableringsgebyr: 1.060 kr.
Terminsgebyr: 0 kr.
Faktura gebyr: 0 kr.

Lånebeløb: 5.000 - 300.000 kr

Rente: 3,49 - 20,95 %

Min. alder: 18 år

Ansøg her

- Annonce -
Renteeksempel:
Lån på 130.000 kr. over 8 år har en samlet omkostning på 42.268 kr. Samlet tilbagebetaling: 172.268 kr.
Debitorrente: 7,30 %
ÅOP: 7.59%
Etableringsgebyr: 1.300 kr.
Terminsgebyr: 0 kr.
Faktura gebyr: 0 kr.

Lånebeløb: 3.000 - 300.000 kr

Rente: 2,95 - 24,99 %

Min. alder: 21 år

Ansøg her

- Annonce -
Renteeksempel:
Lån på 150.000 kr. over 12 år har en samlet omkostning på 71.691 kr. Samlet tilbagebetaling: 221.691 kr.
Debitorrente: 6,70 %
ÅOP: 7,19 %
Etableringsgebyr: 3.000 kr.
Terminsgebyr: 0 kr.
Faktura gebyr: 0 kr.

Lån med NemID er din sikkerhed

Lån med NemId har gjort det både mere sikkert og markant hurtigere at låne penge på nettet. Lån fra 10000 kr. og helt op til 400.000 kr. og få pengene udbetalt på din NemKonto allerede i morgen

Online lån med NemID – hvordan gør man det?

Inden du vælger din låneudbyder, skal du dog være opmærksom på, at det at låne penge på nettet altid bør foregå ved hjælp af dit NemID, hvis du vil have en sikker, tryg og hurtig oplevelse. NemID kaldes også for nøglekort eller digital signatur.

Det er et ganske lille kort, som du som borger i Danmark bruger til at få adgang til en langt række offentlige hjemmesider, herunder SKAT, Borger.dk og din netbank. Umiddelbart bruger man altså det lille kort til de store ting i livet, eksempelvis når du skal lave din forskudsopgørelse eller ansøge om boligstøtte, men NemID har også fundet indpas i forbindelse med ansøgninger om lån på nettet.

Dette skyldes, at lån med NemID er ekstremt sikre og hurtige sammenlignet med traditionelle låneaftaler, der skal sendes frem og tilbage med posten.

Har du fundet en låneudbydere, som tilbyder lån med NemID, er det legende let at gennemføre dine ansøgning. For det første udfylder du alle de oplysninger, som du bliver spurgt om i forbindelse med ansøgningen, og når du er færdig, sender du din ansøgning til låneudbyderen, som herefter vil foretage en hurtig kreditvurdering af dig og din situation.

Bliver du godkendt til et privatlån, vil du blive tilbudt en låneaftale, som du skal skrive under. Det er her, at NemID kommer dig som kunde til undsætning. I stedet for at långiver skal sende lånedokumenter til dig med posten for at få din underskrift, og du herefter er nødsaget til at betale for at sende dokumenterne tilbage, kan du i stedet blot underskrive aftalen med dit NemID.

Få dit lån godkendt med NemID

Når du har låneaftalen foran dig, har du overstået det sværeste ved at låne. Herefter finder du dit NemID frem, trykker på Underskriv låneaftalen (eller lignende) og indtaster dit login, hvilket typisk vil være dit CPR nr. og en selvvalgt kode. Har du ikke et NemID, skal du naturligvis bestille dette først hos nemid.nu.

Nøglekortet vil typisk være fremme hos dig indenfor 5-9 hverdage, og det er således en god idé at bestille dit NemID i god tid, inden du går i gang med at ansøge om lån, da en række låneselskaber har en underskrivelsesfrist. Hvis du ønsker at optage lånet, skal du underskrive aftalen inden denne dato – ellers frafalder tilbuddet, hvorefter du er nødsaget til at ansøge igen.

Efter at have indtastet dit CPR nr. og din selvvalgte kode bliver du nu præsenteret for et firecifret tal, som også er på dit nøglekort under symbolet ’#’. Kig dit nøglekort grundigt igennem efter de fire tal, som står på din skærm. Når du har fundet disse, skal du indtaste de 6 cifre, som står til højre for de 4 tal – under nøglesymbolet, indtaster du disse i det tomme felt.

Herefter trykker du blot ’enter’ – på denne måde har du nemt og bekvemt sparet tid, penge og besvær. Din låneaftale skulle nu være godkendt, og du får typisk tilsendt alle relevante dokumenter på din angivne mailadresse, så du altid har adgang til disse vigtige lånedokumenter.

Hvorfor skal jeg bruge NemID til at underskrive min låneaftale?

Der er rigtig mange gode grunde til, at du bør kigge dig om efter en långiver, som benytter sig af den digitale signatur til at gennemføre låneaftalen. For det første er dit nøglekort en højteknologisk løsning, som sikrer, at du kan bekræfte din identitet over for dit udvalgte låneselskab, så de ved, at du er den, du påstår, du er.

Det er ikke bare en stor sikkerhed for långiveren, men også for dig, da du dermed også sikrer, at der ikke er nogen, som kan misbruge din identitet, da du sidder med det eneste nøglekort. For det andet er NemID din garanti for en sikker og tryg oplevelse, når du færdes på nettet.

Teknologien er testet og anerkendt, hvorfor den da også anvendes af store, offentlige institutioner såsom diverse ministerier, SKAT og langt de fleste banker. Når du anvender dit NemID til at låne penge, gør du derfor dit til at forhindre, at andre får adgang til dine data eller oplysninger. Det kan være ganske krænkende for dit privatliv, hvis uvedkommende personer får nys om eller indsigt i dine private forhold – fx om din indkomst.

Det er heller ikke alle, der ønsker, at Gud og hvermand skal vide, at de har ansøgt og underskrevet et lån. Når du underskriver dit NemID lån, er sikret fuld diskretion, hvilket er en betryggende sikkerhed at have.

Billige lån med NemID

Hvordan opnår man det billigste lån?

Det kræver at man gør sit grundarbejde ordentligt før man optager lånet. Man bør minimum ansøge om lån hos 3 forskellige lånudbydere, der tilbyder lån inden for det beløbsområde man sigter efter. Alle låneudbydere er tvunget til at oplyse lånets ÅOP – årlige omkostninger i procent.

Det er det bedste sammenligningsgrundlag, når man skal sætte sig ned og kigge alle sine lånetilbud igennem. Ved at sammenligne ÅOP, kender du omkostningerne i procent som du skal betale den kommende tid, den laveste ÅOP vinder som udgangspunkt.

Få det hele overstået hurtigt og nemt med et NemID lån

Er der en god grund, som overskygger alle andre, så er det, at NemID er så meget hurtigere og nemmer end alle andre godkendelses- og underskrivelsesprocedurer på markedet. Nogle långivere foretager eksempelvis godkendelse over telefonen eller mail – i værste tilfælde kan du opleve at skulle underskrive via brev.

Denne metode er i de fleste tilfælde – heldigvis – et fortidslevn, som langt fra er standarden på markedet længere. Langt størstedelen af låneselskaberne har fået øjnene op for den fleksibilitet, der ligger i NemID lån, hvorfor de også har integreret dette nyttige redskab som en del af de afsluttende underskrivelsesprocesser.

Det eneste du skal bruge, når du underskriver dit NemID lån, er nemlig dit nøglekort og en internetforbindelse. Du skal hverken vente i flere timer på et opkald eller på posthuset for at købe frimærker og kuverter – hvem sender breve i dag, når alt kan gøres over nettet?

I en digitaliseret verden, hvor fleksibilitet altid er afgørende, er det en ganske fantastisk løsning, at du i stedet kan sidde derhjemme og underskrive din låneaftale uden at skulle rejse dig fra sofaen – kun hvis du da lige skal hente dit nøglekort på kontoret. Skal du låne penge, og vil du gerne have, at sikkerheden og fleksibiliteten er i højsædet, så er den eneste rigtige løsning et NemID lån.

Der er ingen slinger i valsen, og systemet fungerer i 99,9 % af tilfældene upåklageligt. Ny teknologi kan være drilsk, men som navnet – NemID – antyder, er det legende let at benytte det smarte nøglekort, som du alligevel skal bruge til alt fra eBoks til netbank.

Vælg den sikre og hurtige løsning, når du skal låne penge online – vælg et NemID lån, hvor du underskriver din låneaftale eller bekræfter din økonomiske situation ved hjælp af dit NemID nøglekort.

NemID er et seriøst vartegn for udbyderen

Når vi kigger ud over feltet af låneudbydere er det også tydeligt, at de som kan tilbyde NemID til underskrivelse af gældsbeviset – er de mere seriøse i markedet. Ud af de lån man finder online er de ovenstående nogle af de mest foretrukne samt mest attraktive. Vi forventer at langt flere vil tage NemID med ind processen i fremtiden, og at det vil blive en naturlig del af at optage lån online.

Man kan mene mange ting om NemID, og produktet har mødt stor kritik undervejs, men vi må hos Scandilån.com sige, at det er en kæmpe gevinst ved optagelse af online lån. Vi tilføjer løbende her på siden de låneudbyder, der kommer til – der kan tilbyde lån med NemID.

Udviklingen går kun en vej, der kommer flere og flere til, der kan opfylde kravene for anvendelse af produktet.

underskriv lån via nemid

Spørgsmål?

NemID FAQ

Hvad er et lån med NemID?

Et lån via NemID dækker over den sidste del af låneprocessen. Her underskriver man lånet via sin personlige NemID signatur.

Skal jeg være bange for at anvende mit NemID?

Nej, du kan trygt anvende dit NemID ved underskrivelse af en låneaftale. Husk, NemID er en sikkerhedsløsning, når du skal underskrive dokumenter digitalt. Har man som virksomhed adgang til at anvende NemID, så opfylder man en lang række strenge krav til sikkerhed.

Bliver alle lån med NemID godkendt?

NemID’et i sig selv får ikke lånet godkendt. Man benytter først sit NemID efter man har modtaget lånetilbuddet til at godkende aftalen.

Kan man låne med NemID trods RKI registrering?

Der er få udbydere, som tilbyder et lån til personer, som er registrerede i RKI. Dette tilbydes kun, om man har en medansøger på ansøgningen. Er du registreret i RKI, bør du ligge alle dine kræfter og din fokus på at få denne anmærkning fjernet, fremfor at optage yderligere gæld.

Giver NemID hurtigere udbetalning?

Ja, NemID er med til at gøre processen hurtigere. Derfor er det også vigtigt, at du husker på din fortrydelsesret i forbindelse med optagelsen af et lån.

Kan man låne uden at anvende sit NemID?

NemID er mere eller mindre blevet standarden for at underskrive lånebeviset online. Det bevirker, at du altid skal have dit NemID klart, for at tilkendegive overfor udbyderen at vitterligt er den, som du har har anvist i ansøgningen.

Hvad er phishing?

Phishing er en metode som It-kriminelle anvender, til at franarre dig dine personfølsomme oplysninger, hvilket kunne være dine NemID oplysninger.

Et phishing-angreb har til formål at fremskaffe nok oplysninger til, at de kan udgive sig for at være dig. Dette sker som oftest via en e-mail, en SMS eller et telefonopkald.

Videregiv aldrig dine oplysninger, dette kan ikke understreges tydeligt nok! 

GÅ TIL OVERSIGTEN FOR LÅN MED NEMID