Om Scandilån

Scandilån.com er en uafhængig lånesammenligningstjeneste med fokus på privatlån, Samlelån og kreditlån. Vi forøger at skabe overblik i et ellers uoverskueligt lånemarked og giver dig de bedste forudsætninger for at tage et online lån. Vi låner ikke penge ud men er bindeleddet mellem vores brugere og vores mange lånepartnere. Scandilån.com er en låneguide, så du låner ikke penge hos os, vi formidler blot kontakten mellem dig og de lånefirmaer vi samarbejder med.

Vi sammenligner lån og lånetilbud fra en lang række danske lånefirmaer og præsenterer dig kun for de bedste og mest seriøse tilbud på markedet. Vi stræber efter at stille god og saglig information til rådighed, så det er nemt for dig som forbruger at sammenligne og finde det lån, der passer bedst til dine behov.Scandilån er reklamefinansieret, men forsøger at være en objektiv medspiller i et marked der skifter hurtigt.

Scandilån.com er i tæt dialog med mange af de toneangivende aktører på den skandinavisk finansielle lånescene, hvor markederne smelter mere og mere sammen. Man ser de samme selskaber tilbyde lånene på tværs af grænserne i Skandinavien. Flere store låneselskaber og banker har fået langt større fokus på at tilbyde lån online, derfor er det vigtigt at man som forbruger kender de krav, regler og vilkår, man har som forbruger i dag.

Visionen bag Scandilån.com

Scandilån.com er en forbrugerorienteret finansportal, der skal hjælpe dig som forbruger. Her ønsker man at skabe en let gennemskueligt oversigt for lånemulighederne på nettet. Vi vil skabe et sted, hvor man som forbruger kan finde svar på de mange spørgsmål man møder som låntager i dag.

Anvend vores sektion for låneinfo og lånenyheder for altid at have den nyeste info.

Adresse:

Scandilån.com
Julsøvej 201
Sejs
DK-8600 Silkeborg
E-mail: info@scandilån.com

Disclaimer

Via integrerede feeds fra udbydere og deres netværk kan du altid være sikker på at du får præsenteret de nyeste og nøjagtige oplysninger. Så har du altid de bedste kort på hånden inden du optager et lån. Vi tager hos Scandilån dog forbehold for eventuelle ændringer hos de enkelte låneudbydere, derfor er det vigtigt at du selv holder øje med det lånetilbud, som du modtager fra selskaberne bag lånene. Der er flere personlige forhold som kan spille ind på priser, omkostninger og renter, derfor kan vi i vores sammenligning ikke tage højde for alt. Vores data er en gennemsnitlig betragtning foretaget af de enkelte låneselskaber. De lån du finder på sitet er ikke repræsentativt for hele markedet, men er de udbydere vi vurderer som de bedste på det pågældende tidspunkt.

Ophavsret

Al Indhold på Scandilån.com er omfattet af reglerne for ophavsretsloven og må på ingen måde kopieres uden, at det er med aftale med Scandilån.com. Er der sektioner eller områder man ønsker at gengive bedes man kontakte med os med henblik på en aftale.

Vores sociale profiler

Besøg os på en af vore mange sociale profiler