D:E:R Lån

D:E:R Lån

Låneudbyderen, der har slået sig op på:
Lånet, du kan tilpasse undervejs

Hos D:E:R Privatlån får du en fleksibel pakke, hvor du undervejs i lånets løbetid kan tilpasse.

Besøg D:E:R

DER Lån anmeldelser

PrivatlånPlus, PauseLån og TrygLån

D|E|R Privat Finans har siden 1970 arbejdet med låneformidling og finansiering til danskerne.

Med base i Odense arbejder over 100 medarbejdere hver dag med udlån og hjælper gerne med at svare på spørgsmål fra kundecenteret på Fyn. Her oplever kunderne en seriøs og personlig rådgivning fra en aktør med mange års erfaringer i privat finansiering.

Ansøg om Lån her

D:E:R lånene er bygget op omkring 3 finansieringsløsninger, så de kan tilpasse sig din privatøkonomis til tider skiftende behov. Målet er at give dig flere valgmuligheder, og løsningerne er fleksible, så de løbende kan indrette sig efter dit liv – vælg mellem:

  • DER Privatlån Plus
  • DER PauseLån
  • DER TrygLån

der-laan-privat

Låneeksempel: Ved et samlet kreditbeløb på 40.000,- over 5 år. Fast årlig debitorrente 9,90% – 26,08%. Kontantlånsaftalen kan indfries til enhver tid. ÅOP er 13,62% – 30,95%

DER Privatlån Plus

Lån op til 100.000 kr. til en fast årlig rente fra 9,9 %.

DER har med Privatlån Plus skabt et lån, hvor du kan tilpasse afdrag og tilbagebetalingsperioden undervejs – uden gebyrer. Lånet er fleksibelt med muligheden for at tilpasse sig din privatøkonomi undervejs, både om du vil sætte farten ned eller op på afbetalingen, du kan sågar udbetale hele lånet uden det koster dig ekstra.

DER PauseLån

Lån op til 100.000 kr. med mulighed for pause

Pauselånet er for dem, der ind i mellem kan trænge til ekstra luft i økonomien i en lille periode. Du behøver ikke på forhånd at tage stilling til hvornår en betalingsfri måned kunne passe ind. Du kontakter blot med DER, når behovet opstår, og de vil være behjælpelige med de fornødne informationer. Det koster dig ikke ekstra i form af gebyrer – dog skal man være opmærksom på at perioden for lånet forlænges, og derved vil det koste mere i rente med denne midlertidige udsættelse.

DER TrygLån

Lån op til 50.000 kr. med indbygget tryghed

Tryklånet har en indbygget forsikringen, der dækker op til 12 på hinanden følgende måneder. Forsikringen tager over og betaler din månedlige ydelse, hvis du skulle miste dit job. Dette lån er for dem, der ønsker denne ekstra sikkerhed indbygget – har du et finansierings behov her og nu, men samtidig gerne beskytte din økonomi, hvis du mister dit job – er Tryglånet dit lån hos DER.

FÅ ET LÅN UDEN SIKKERHED HOS DER

Hos DER skal du ikke svare på spørgsmål om dine intentioner med brugen af dine lånte penge, her er præmissen, at man ikke blander sig i hvad du bruger pengene til. Desuden skal du heller ikke finde aktiver at stille som sikkerhed i form af pant for lånet – dette er et lån uden sikkerhed.

Derfor vil du også opleve en nem, enkel og problemfri ansøgningsproces hos DER, her ansøger man uden problemer. Dette gælder både om du ansøger om et Privatlån Plus, PauseLån eller et TrygLån – det er enkelt og nemt for dig som ansøger.

Ansøg om Lån her

Om D|E|R Privat Finans

  • Få hurtigt besked
  • Individuel RENTE – fra 9,9 %
  • Lån fra 10.000 – 100.000 kr
  • 3 Lånevarianter
  • Lang erfaring med låneansøgninger