Kvikautomaten

Kvikautomaten tilbyder efter dagsigende Danmarks hurtigste lån, og det er noget, forbrugerne kan lide. Virksomheden har opnået stor popularitet med sine små, hurtige lån, hvor du ikke stifter gæld over en længere periode. Her kan du få penge lige her og nu, hvis du står og mangler til fx huslejen eller til en ny cykel. Kvikautomaten faciliteter gode muligheder til forbrugerne, der efterspørger hurtige lån. Med en score på hele 9,3 på Trustpilot ligger Kvikautomaten sig forrest i feltet, når det kommer til kundernes tilfredshed. Det kan godt være, at de ikke har brugt alt for meget tid på designet af deres side, men til gengæld har de koncentreret sig om at gøre det meget nemt og mere overskueligt for de kommende kunder, og så leverer de jo lån, der ikke er til at måle sig med.

Når man kan levere 3.000 kroner helt gratis til låns i 30 dage på kun 45 minutter, så har man fat i den lange ende. Der er ingen tvivl om, at forbrugerne har taget Kvikautomaten til sig grundet deres hurtighed og respekt for folks tid. Det er hamrende nemt at få et lån hos Kvikautomaten, da du som ny kunde kan låne op til 3.000 uden at betale renter. Det er absolut gratis at låne, og det tager kun to minutter at udfylde en ansøgning, så er du på farten og har behov for hurtige penge, er redningen at finde hos Kvikautomaten.

Kvikautomaten er en af de førende spillere i kviklånssegmentet, og det må der siges at være en grund til. Med billige og enormt hurtige lån har de gjort sig positivt bemærkede på det danske lånemarked. Når de opfylder behovene hos forbrugerne og efterkommer efterspørgslen, er der nemlig masser af roser at bære i egen favn. Der er ingen tvivl om, at Kvikautomaten er kommet for at blive og servicere mange danskere med nogle gratis lån, som de kan stoppe i lommen under en time senere. Det er perfekt til kunden, der står og mangler penge til en togbillet hjem eller skal bruge nyt tøj til festen i weekenden. Aldrig har det været nemmere og hurtigere at låne penge.

Kvikautomaten er en del af det større Ferratum ApS, hvor du kan få et større forbrugslån, hvis et mindre ikke kan gøre det. Der er derfor kapital, erfaring og stabilitet nok til at bakke Kvikautomaten op. Du får en udbyder, som tager sine kunder alvorligt, hvilket blandt andet er derfor, at de har skabt et kviklån til folk, som skal bruge penge med det samme.

Lån 3.000 gratis i 30 dage

Er det første gang, du skal låne hos Kvikautomaten, kan du låne op til 3.000 kroner ganske gratis. Du slipper for renter i de 30 dage, som du kan låne pengene i. Der stilles ingen spørgsmål til, hvad du skal bruge pengene på, så din tid bliver ikke spildt. Du skal ikke engang stille sikkerhed for dit lån – du skal bare udfylde din ansøgning og bede om det beløb, du vil låne. Du kan låne fra 500 kroner op til 3.000 kroner kvit og frit. Denne type er lån er givtigt for dig, der ikke er interesseret i at låne mere, end du reelt har behov for. Skal det bare være 1.000 kroner til en ny jakke, så lad det være 1.000 og ikke mere. Du slipper for at stifte dyre lån, der følger dig i flere år – selvom det er en fast og måske lav månedlig ydelse, kan det stadig være en udgift, der tynger dig i din hverdag.

Har du behov for et mindre lån nu og her, hvis lønnen er sluppet op, er Kvikautomaten et godt alternativ at benytte, så du hurtigt får kontanter mellem hænderne igen. Du kan betale dem af næste gang, du får løn. Du har pengene i op til 30 dage, men du kan selvfølgelig betale dem af før, og det koster ikke mere af den grund, hvilket er et stort plus.

Få dine penge på 45 minutter

Vi lever heldigvis ikke længere i en verden, hvor man skal aftale et møde sin bankrådgiver for at anmode om et lån. Førhen skulle du have fri fra arbejde, hvilket kostede penge. Sådan gøres det til dels stadigvæk i den almindelige banksektor, hvilket er meget mere bøvlet, end det behøver at være. Kvikautomaten er måske det bedste eksempel på, hvor enkelt det kan gøres. Du kan ansøge, når du sidder derhjemme, i toget, på færgen eller står i lufthavnen og har mistet din flybillet. Kvikautomaten kommer dig til undsætning. Du skal bare bruge en internetforbindelse og dit NemID. Du skal ikke engang forklare, hvad du skal bruge pengene på. Det er dine, og det er din sag, hvad du bruger dem på.

Kvikautomaten bryster sig af at være Danmarks hurtigste kviklån, hvilket har virket ganske glimrende for dem. Det er et enormt populært lånesite, som giver forbrugerne en økonomisk håndsrækning, som var sværere at få før. Ved at levere pengene så hurtigt tiltrækker de mange kunder, som befinder sig i en situation, som mere eller mindre kræver hurtig affære. Og står en forbruger over for at skulle vælge mellem to til tre udbydere, som tilbyder næsten det samme, så vælger vedkommende da den udbyder, der kan levere pengene hurtigst. Der er vel ikke grund til andet.

Sådan låner du hos Kvikautomaten

Kvikautomaten er en yderst vellidt udbyder, og det skyldes blandt andet deres nemme tilgang til selve låneproceduren. Processen er utrolig brugervenlig, da du på forsiden af Kvikautomaten.dk bare trækker i en markør, som angiver beløbets størrelse. Du vælger selv fra 500 kroner til 6.000 kroner, hvorefter du blot udfylder dit telefonnummer, CPR-nummer samt e-mail. Tryk på den grønne knap, hvor du sender din ansøgning, og så er den undervejs. Der går omkring to minutter, før du får svar. Dette kan lade sig gøre, da der foretages en maskinel læsning af dine data, som på baggrund af disse oplysninger kan fastslå, hvorvidt du kan godkendes til et lån eller ej.

Bliver du godkendt til et lån, vil du få et tilbud, som du kan vælge at underskrive med dit NemID, som er den gældende digitale signatur. Har du problemer med at betale dit lån af på de 30 dage, hvilket er et standardvilkår, er man så fleksibel, at du senest to dage efter sidste betalingsdato kan anmode om udsættelse på 30 dage. Dette kan gøres max tre gange per lån. Du kan ikke optage et nyt lån, før det gamle er betalt af.

Konklusion

Det er Danmarks hurtigste lån, og det er måske også Danmarks mest favorable lån overhovedet. Det er virkelig gode vilkår til forbrugeren, der mangler penge her og nu. Hvis du leder efter et godt lån, hvor du ovenikøbet kan låne gratis første gang, så er Kvikautomaten svaret på dine bønner. Selvom det er et kortfristet lån, har du stadig mulighed for fleksibilitet. Du kan blandt andet udsætte din betaling, hvis det kniber med pengene. Typisk låner folk penge, fordi de mangler, og der er derfor stor forståelse for dette hos Kvikautomaten, hvorfor de tilbyder en helt enestående fleksibilitet, som kan komme dig til gode. Der er rigtig mange i kunder folden hos Kvikautomaten, som nok er det mest populære kviklån overhovedet på det danske marked. Der er overordnet set kun pæne ord at sige om Kvikautomaten, hvilket deres score på Trustpilot er et stærkt bevis for.