Sådan påvirker den nye NemID nøgleapp låneprocessen

NemID nøgleapp

Fleksibilitet

Med den nye nøgleapp får du en langt større fleksibilitet med dit NemID end hidtil, du kan nu godkende via smartphone eller tablet uden at have nøglekortet direkte i hånden.

Er du træt af at taste?

Nu kan du i stedet for at taste koden fra nøglekortet blot swipe i NemID-dialogboksen på din smartphone eller tablet, og du er logget på eller har godkendt.

Det er blevet endnu nemmere, at godkende din låneaftale med den nye nøgleapp.  Tiden hvor man godkendte et SMS lån via sin mobil er ovre.

Nu anvender man mobilens nøgle app for NemID!

Fordele med APP-løsningen

Hvad får du ud af det nye nemid?
  • du løber ALDRIG tør for nøgler
  • du skal aldrig vente på et nyt nøglekort
  • du har altid NemID altid ved hånden
  • du godkender blot ved et enkelt SWIPE
  • du får en funktionen, som er helt gratis
  • du kan altid anvende nøglekortet, om du behøver

Låneprocessen

Forenklet endnu engang med den teknologiske udvikling

Nøgleapp’en er på ingen måde en revolution på lånemarket, lån med NemID har været kendt i mange år, og er standarden i branchen allerede.

APP’en skal blot ses som en videreudvikling, af en allerede implementeret standard på lånemarkedet i Danmark, hvor NemID’et danner grundlaget for en sikker og hurtig proces, der er til gavn for såvel låntager som långiver.

Lån penge med et svirp, processen bliver en lille smule nemmere, fordi du ikke skal finde nøglekortet frem, men nu kan godkende alt med at køre fingeren til en af siderne på skærmen.

Hvad så, Nøglekort?

Hvad skal der ske med nøglekortet

Den overlever! Den nye APP er blot et supplement til det fysiske nøglekort, og man vil forsat kunne vælge at anvende dette, selvom man tilmelder sig APP-løsningen.

Bemærk, du kan ikke bare smide det fysiske nøglekort ud, da du anvende den til at aktivere APP’en på de forskellige enheder. 

Du kan have APP’en downloadet på helt op til tre mobile enheder på én gang, hvilket bevirker, at man stortset altid har den ved hånden, når NemID kræves.

Derfor bør du kraftigt overveje, om du skal anvende APP’en, hvis du deler enheder med andre. Den kræver blot den 4-cifrede kode eller bruges touch id for at godkende.