Refinansiere lån med en medansøger

Refinansiere lån med en medansøger

Blev din ansøgning afvist?

Nogle oplever at få afvist sin ansøgning om samlelån, eller i bedste fald blive tilbudt et lån med et mindre lånebeløb end oprindeligt ansøgt.

Her kan et lån med medansøger gøre forskellen, da bankens kreditvurdering nu baseres på to personers økonomi frem fra blot den ene.

Skal du refinansiere lån?

Så kan det være en fordel med en medansøger

Låneudbyderne udarbejder deres kreditvurderinger på baggrund af en ansøgers privatøkonomi, og dermed kan to låneansøgere betyde en væsentligt forbedret betalingsevne, det taler positivt for bankerne ved medansøgere.

Desværre ser man flere optage nye forbrugslån for at betale for tidligere lån, det giver den onde gældsspiral, som kan være uoverskueligt at se sig ud af igen.

Refinansiering af lån og samlelånene er en de bedste måder hvorpå, du kan genskabe roen i din privatøkonomi, og ligge en økonomisk holdbar plan for fremtiden.

Få styr på din økonomi, og optag ikke flere nye lån af samme type. Hvis du én gang for alle får styr på gælden, behøver du ikke frygte regninger hver måned til d. 1.

Oversigt – Låneudbydere

Følgende låneudbydere tilbyder refinansiering af lån

Hvordan ansøger man?

dette skal du huske

Står du overfor, at skulle ansøge om et samlelån, hvor du samler kreditter, kreditkortgæld, overtræk og smålån, så skal du være opmærksom på, at få alt med i ansøgningen.

Sørg for at du husker at angive alle eksisterende lån, så du en gang for alle får samlet din økonomi, og får skabt det nødvendige overblik.

Mange bliver overraskede over, hvor stort beløbet egentligt er sammenlagt, og nogle vil opleve at man ikke kan låne så mange penge ét sted.

Derfor ender man med at ansøge om et refinansieringslån med en medansøger, da man med en medansøger på ansøgning, lettere kan komme i mål med at samle alt i bare ét lån.

Medansøgers økonomi og situation skal igennem samme kreditvurdering, derfor er det vigtigt, at du finder en kreditværdig medansøger, om øvelsen skal lykkes for dig.

Hurtigere ansøgningsproces

Det handler om at være forberedt når du skal i gang med din ansøgning.

Det gælder ikke kun om, at være grundig og udfylde alt korrekt. Det er dog en god start, da du ikke nemt kan ændre din ansøgning, når du har tastet “Send”.

Du skal sørge for at have alle de nødvendige dokumenter klar. Det gælder f.eks. din seneste lønseddel og nyeste selvangivelse, bankerne skal vurdere dine indtægter og gæld med de bedste forudsætninger, for du kan få det rigtige lån for din økonomi.

Desuden skal du være opmærksom på, om du betaler underholdsbidrag efter en skilsmisse, eller har andre økonomiske bidrag i tillæg til dine hovedindtægter, der er værd at angive.